05 / 05 / 2024

Mehmet Ceylanın görevi

Mehmet Ceylanın görevi

Mehmet Ceylan, yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na getirildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. İşte karar:

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Mehmet Vargün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndaki görevinden alındı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Vargün görevden alındı. 

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi!

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi. 2005 yılından bu yana TAV Havalimanları Holding'de farklı görevler üstlenen Güçlü Batkın, görevi Bora İşbulan'dan devraldı...

Görev süremin önemli bir kısmını Güneydoğu'nun imarı için harcadım!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada iki yılı aşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde, görev süresinin önemli bir kısmını Güneydoğu'da şehirlerin imar ve ihyası için harcadığını belirtti.

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Mehmet Aydın Uruguay’daki yeni evi ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın sahibi olarak Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Mehmet Aydın’ın Uruguay’da yaşadığı ev ortaya çıktı...

Mehmet Özhaseki: İmar yasalarını gözden geçiriyoruz!

Bakanlık olarak imar yasalarını gözden geçirdiklerini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yapı denetim için de standart geliştirdiklerini, bu yasaların en kısa zamanda Meclise geleceğini söyledi.

Semih Kayaalp'in Nurol İnşaat temsilcilik görevi sona erdi!

Nurol İnşaat'ta temsilci olarak görev yapan Semih Kayaalp'in temsilcilik görevine Tarık Ongun atandı. Semih Kayaalp'in Nurol İnşaat’taki Yönetim Kurulu Üyesi görevi devam ediyor.

Mehmet Ergün Turan: Türkiye yatırım cazibesini koruyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye'nin yaşanan sıkıntılara rağmen yatırım cazibesini koruduğunu belirterek, "Devletimiz, yabancı yatırımcıya yönelik, Türkiye'nin, İstanbul'un yarıştığı dünya metropollerine göre mevzuattan vergi düzenlemelerine kadar büyük kolaylıklar sunuyor" diye konuştu.

Mehmet Ceylan: İmar ve dönüşüm çalışmalarımız sürüyor!

Karabük İl Müdürlüğü'nde Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan'ın katılımı ile basın toplantısı düzenlendi. 

Mehmet Okay'ın annesi Nebahat Okay vefat etti! Ant Yapı'nın acı günü!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay'ın annesi Nebahat Okay vefat etti. Nebahat Okay'ın cenazesi yarın öğle namazından sonra kaldırılacak.

Mehmet Ceylanın görevi Haberi

Mehmet Ceylanın görevi


Mehmet Ceylan yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na getirildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. İşte karar:


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan:


Karar Sayısı: 2016/373

1. Açık bulunan 1'inci derece kadrolu ve + 8000 ek göstergeli Bakan Yardımcılığına Mehmet Ceylan'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 59 ve 76'ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2'nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.


2. Bu Kararı Çevre ve  Şehircilik Bakanlığı yürütür.


Mehmet Ceylan...