04 / 05 / 2024

Mehmet Demirel meram projeleri

Mehmet Demirel meram projeleri

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Mehmet Demirel ve beraberindeki heyet, Anadolu Ajansı (AA) Konya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Demirel ' Meram'ın hakkı olan projeler hazırladık ' dedi...

Medex İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medex İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehmet Demirel tarafından kuruldu.

Meram Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meram Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Mehmet Kamil Demirel kimdir?

Eski Trend GYO Genel Müdürü Mehmet Kamil Demirel kimdir? Mehmet Kamil Demirel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kamil Demirel'in biyografisi...

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketinde Genel Müdür olarak olarak görev yapan Mehmet Kamil Demirel 15 Haziran 2021 tarihinde istifaen görevinden ayrıldı.

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na Genel Müdür olarak atanan Mehmet Kamil Demirel bağımsızlık niteliğini kaybetmiş olması nedeni ile yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. 

Mehmet Babaoğlu'ndan Dönüşüm Meram'a destek!

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Meram Belediyesi tarafından geçen hafta tanıtımı yapılan ‘Dönüşüm Meram’ adlı kentsel dönüşüm projelerinin hem Konya’da hem Türkiye genelinde gündem oluşturduğunu söyledi.

Konya Meram'daki dönüşümde son durum!

Anadolu'da Bugün Gazetesi köşe yazarı olan Mehmet Gündoğdu bugünkü yazısında Konya Meram'daki kentsel dönüşümü anlattı. Gündoğdu, yazısında Meram'daki dönüşümle ilgili bilinmeyenleri okuyucularıyla paylaştı...

Meram'da kentsel dönüşüm için somut adım atılmadı mı?

Anadolu'da Bugün Gazetesi'nin köşe yazarlarından Mehmet Gündoğdu bugünkü yazısında Meram'daki kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti. İşte Mehmet Gündoğdu'nun o yazısı...

Meram Spor Kompleksi'nin temeli yarın atılıyor!

Meram Belediyesi öncülüğünde daha önce Kurtuluş, Muradiye, Mehmet Vehbi ve Saadet Mahallesi sakinlerinin sandığa giderek kararını verdiği spor kompleksinin temeli yarın günü atılıyor, gerçekleştirilecek yatırımın bölgeye değer katması hedefleniyor.

Mehmet Zakir Kanbur: Burdur'da büyük bir deprem bekliyoruz!

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ), Deprem ve Jeoteknik Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Zakir Kanbur, "Burdur fayında 1914'te olduğu gibi büyük bir deprem bekliyoruz" dedi.

Meram'a 6 milyon metrekarelik tarım merkezi!

KONTARKÜM Başkanı Mehmet Çalmaz, Tarım ve Tarım makinaları Organize Sanayi Bölgesi projesinin Meram Bölgesinde yapılacağını ve 6 milyon metrekarelik bir alanda, Tarım ve tarım makinaları işiyle uğraşanları bir araya getireceklerini söyledi.

Giresun'da mera ve yaylalar koruma altında!

Giresun Merkez İnişdibi Köyü Muhtarı Mehmet Demirel, Ağaçbaşı ve Melikli Obası Güzelleştirme Derneği Başkanı Sadullah Gürsoy Dereli Kaymakamı Ömer Faruk Kala'yı makamında ziyaret etti.

Mehmet Ergün Turan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu ziyaret etti!

Mehmet Ergün Turan, TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, TOKİ Uygulama Daire Başkanı Ömer Faruk Karabayır ve Uygulama Şube Müdürü Kazım Bayburt ile birlikte Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu ziyaret etti.

Mehmet Demirel meram projeleri Haberi

Mehmet Demirel meram projeleri

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Mehmet Demirel, ziyarette, "halka hizmet hakka hizmettir" anlayışıyla Meram'ın hak ettiği yere gelmesi için ekibiyle güzel projeler hazırladıklarını söyledi. Meram'ın iyi yönetilmediğini, hak ettiği yatırımları alamadığını ileri süren Demirel, ilçenin, hükümet ve belediyenin aynı partiden olmasına rağmen 10 yıldır adeta üvey evlat muamelesi gördüğünü savundu. "Birçok maddi imkanlara sahipken, maalesef maddi imkanlar gereksiz yere heba ediliyor" diyen Demirel, şunlan kaydetti: "Daha iki aracın yan yana geçemediği onlarca sokak varken, bu devirde hala ucu çıkmaz sokaklarda vatandaşlar yaşamaya mahkum edilirken, yanlış imar planlarıyla vatandaş topraktan, toprak da insanlardan koparılırken, Meram hızla betonlaşmaya, asri hapishanelere benzeyen yaşama alanlarına terk edilmişken, halen iman yapılmamış birçok mahalleye sahipken, birçok problemle Meram yüz yüze bırakılmışken, maddi imkanların heba...