27 / 08 / 2024

Mehmet Dudaroğlu seçim değerlendirmesi

Mehmet Dudaroğlu seçim değerlendirmesi

Otomotiv sektörünün öncü sivil toplum kuruluşu Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği’nin (TAYSAD) Başkanı Dr. Mehmet Dudaroğlu, 2015 Genel Seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Prof. Dr. Uzunoğlu’ndan ‘acı reçete’: ‘Seçim sonucu ne olursa olsun...’

Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi iktisatçı yazar Prof. Sadi Uzunoğlu, seçim sonrası ‘acı reçetenin’ beklediğini söyleyerek, “Hükümet değişmese de yeni bir ekonomi yönetimi iktidara gelse de mevcut ekonomi politikası sürdürülemez” dedi.

Borsada seçim sonrası hareketler: Bu son hafta rallisi mi?

Mehmet Aşçıoğlu, yerli ve yabancı yatırımcıların seçim sonrası yatırım perspektiflerini analiz ediyor ve hangi sektörlerin şanslı göründüğü konusunda görüşlerini paylaşıyor. İşte ayrıntılar...

Mehmet Uğur Sertaslan seçim vaatlerini yerine getirmedi mi?

Yerel seçim öncesinde vatandaşlara onlarca yatırım sözü veren Gemlik Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Uğur Sertaslan, 2 senedir vaat ettiği projelerin bir tanesini bile hayata geçiremedi.

Mehmet Okay'dan gülümseten seçim hikayeleri!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Haziran-Temmuz  2019 sayısındaki "Seçim ve geçim" başlıklı yazısında, "Ne olursa olsun kazanan Cumhuriyet olsun, Demokrasi olsun, Türkiye olsun." dedi...

Müteahhitler seçim öncesi sektör için somut adımlar bekliyor!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat sektörünün sorunlarına seçim öncesi somut adımlar beklediklerini açıkladı. 

CHP'nin seçim vaatleri! Kira stopajı kalkacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçimleri için seçim bildirgesini açıkladı. İşte CHP'nin seçim vaatleri;

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nazif Yalçi tarafından kuruldu. 

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden 1 Kasım seçim değerlendirmesi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı 1 Kasım Seçim Değerlendirmesi yaptı. Öncelik, daha fazla vakit kaybetmeden sosyal ve ekonomik reformların devreye alınması ve güven ortamının tesis edilmesidir.

1 Kasım seçim sonuçları emlak fiyatlarına nasıl yansıyacak?

Türkiye bir seçimi daha geride bıraktı. Sandık tercihini siyasal istikrardan yana kullandı. Seçim sonuçları emlak ve konut piyasasına nasıl yansıyacak? Tebernüş Kireçci sektöre yansımalarını yorumluyor...

Seçim sonrası konut fiyatları zamlanacak mı?

Gayrimenkul sektöründe son birkaç aydır süre gelen durgunluğun genel seçimler sonrasında düzeleceğini ifade eden Birol Polat, seçim ertesi konut fiyatlarının zamlanacağını dile getirdi.

Nihat Zeybekci: Seçim sonrası vizyon projeler hız kazanacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Seçim sonrası Kanal İstanbul, 3. havalimanı, 3. köprü gibi vizyon projeler hız kazanacak."

Emine Nur Günay seçim beyannamesinde konuta yer verdi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ekonomi Baş Danışmanı AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Emine Nur Günay partisinin Eskişehir Seçim Beyannamesini açıkladı.

Point Bornova AVM'nin açılışı seçim sonrasına kaldı!

350 milyon dolar yatırım bedeli ile İzmir Bornova'da Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme imzası ile Bornova'da hayata yükselen Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılışı seçim sonrasına kaldı.

Mehmet Dudaroğlu seçim değerlendirmesi Haberi

Mehmet Dudaroğlu seçim değerlendirmesi

TAYSAD Başkanı Dr. Mehmet Dudaroğlu, “İş dünyası olarak ihtiyacımız, güven ve istikrarın devamının sağlanması, kalkınma ve gelişme hamlelerinin devam etmesidir. Tüm iş dünyası ve otomotiv sektörü, seçimlerle şekillenen meclis aritmetiğinden çıkabilecek hükümetin, bir an önce kurularak programını açıklamasını bekliyor” dedi


Otomotiv sektörünün öncü sivil toplum kuruluşu Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği’nin (TAYSAD) Başkanı Dr. Mehmet Dudaroğlu, 2015 Genel Seçim sonuçlarını değerlendirdi.


Seçimlerin ardından ortaya çıkan tablonun olgunlukla karşılanmasının, herkesin ve siyasi partilerin en önemli görevi olduğunu kaydeden Dudaroğlu, "Tüm iş dünyası ve otomotiv sektörü, seçimlerle şekillenen meclis aritmetiğinden çıkabilecek hükümetin, bir an önce kurularak, programını açıklamasını bekliyor. Mevcut tablo içinde siyasi partilerin bu sorumluluktan kaçmadan olası çözümleri bir an önce hayata geçirmesi şu aşamada en önemli görevleridir" diye konuştu.


"Vatandaş sözünü söyledi....