01 / 07 / 2024

Mehmet Dülye

Mehmet Dülye

MYE İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Nuri Dülye, Mehmet Dülye tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Üsküdar, Ferah Mahallesi'nde kuruldu.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Mehmet Dülger Kimdir? Mehmet Dülger nerelidir?

Mehmet Dülger kimdir? Mehmet Dülger’in mesleği nedir? Mehmet Dülger hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Meseme İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Meseme İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi Pendik'te 240 bin TL sermaye bedeli ile Servan Kupık, Mehmet Dönmez ve Memduh Delikaya ortaklığında kuruldu.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedel iile Mehmet Gölyeğin tarafından kuruldu.

Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 888 bin 122 TL sermaye bedeli ile Adil Üstündağ, Nihal Üstündağ, Atilla Üstündağ, Hamdiye Üstündağ ve Mehmet Dönmezer ortaklığında kuruldu.

Tarihi İshak Paşa Hamamı satışında müşteri mi kızıştırılıyor?

İstanbul Sultanahmet'te, Fatih Sultan Mehmet döneminden kalan tarihi İshak Paşa Hamamı, satılığa çıkarıldı...

550 yıllık İshak Paşa Hamamı 3.5 milyon dolara satılıyor!

Fatih Sultan Mehmet döneminde inşa edilen, Sultanahmet’teki 550 yıllık tarihi İshak Paşa Hamamı, satılığa çıkarıldı...

Elida Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elida Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Döne ve Önder Günel ortaklığında kuruldu.

Mehmet Özçelik: Dönüşümün temelinde insan var!

TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, dönüşümde insanı odağa alan bir yaklaşımın benimsendiğini aktardı.

Mehmet Sekmen Erzurum'daki dönüşümü anlattı!

Kültür Yolu Projesi ile şehrin tarihi dokusunu koruyan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'un dönüşüm projelerini anlattı. 

Mehmet Dülye Haberi

Mehmet Dülye
MYE İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Nuri Dülye, Mehmet Dülye tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


MYE İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. İnşaat malzemeleri,demir, bakır,kum,çakıl, mıcır,çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptanve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak,bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...