19 / 07 / 2024

Mehmet Edip Rumeli

Mehmet Edip Rumeli

Hatay Sıhhi Su Doğalgaz Kalorifer Tesisatçıları Derneği Başkanı Mehmet Edip Rumeli, daire alacaklara fayanslarına değil, mimari projesine bakmaları uyarısında bulundu. Başkan Rumeli denetimlerin artırılmasını istedi.

Arv Yapı İnşaat Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arv Yapı İnşaat Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Edip Arvas tarafından kuruldu.

Mehmet Akif Alakurt şehir hayatını bıraktı, köye yerleşti!

Şehir hayatını terk edip, köy hayatını tercih eden oyuncu Mehmet Akif Alakurt, 3 dönümlük arazisinde bağ bahçe işleriyle uğraşıyor.

Eym Int İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eym Int İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Taş, Muhammet Esat Nuhoğlu, Mehmet Edip Demir ve Yaşar Ayaz ortaklığında kuruldu.

Rumeli Hisarı restore ediliyor!

Fatih Sultan Mehmet tarafından 1451 yılında yapılan Rumeli Hisarı gelecek nesillere taşınmak için restorasyona hazırlanıyor. Rumeli Hisarı Sanat Tarihi ve Arkeoloji Uzmanı Ali Zeyrek, "Restorasyon projesi onaylandı. Birkaç yıl içinde uygulamaya geçilecek” dedi.

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Balıkesir brifingi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir temasları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Ahmet Edip Uğur’la görüşen Müezzinoğlu, belediye projeleriyle ilgili bilgi aldı

Mehmet Müezzinoğlu Balıkesir'de projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulunarak Başkan Ahmet Edip Uğur ile görüştü.

Mehmet Özhaseki, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesini inceleyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fikirtepe'de iş yapan müteahitlerle toplanıyor. Özhaseki, Fikirtepe'yi ziyaret edip, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde başarılı çalışmalara imza atan projeleri yerinde inceleyip, son durumları hakkında bilgiler alacak.

Rumeli Emlak Yatırım Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Rumeli Emlak Yatırım Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Cenk Yılmaz tarafından kuruldu.

Fayanslara değil, dairenin depreme dayanıklılığına bakın!

Hatay Sıhhi Su Doğalgaz Kalorifer Tesisatçıları Derneği Başkanı Mehmet Edip Rumeli, daire alacaklara fayanslarına değil, mimari projesine bakmaları uyarısında bulundu. Başkan Rumeli denetimlerin artırılmasını istedi.

Mehmet Çerçi imar çalışmalarını anlattı!

GEÇTİĞİMİZ günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün ziyaret edip imar konusunda fikir alışverişinde bulunduğu Hafsa Sultan Mahallesi'ni bu sefer de Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ziyaret etti.

Lüleburgaz Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi belediye meclis salonu oldu!

LÜLEBURGAZ Belediyesi, 450 yıllık Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi’ndeki hamamı 6 milyon liraya restore edip belediye meclis salonu haline getirdi. Lüleburgaz Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi belediye meclis salonu oldu.

Palye Uluslararası Mühendislik Proje Ulaşım Anonim Şirketi kuruldu!

Palye Uluslararası Mühendislik Proje Ulaşım Anonim Şirketi, Mehmet Edip Demir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Merter, A.Nafiz Gürman Mahallesi, Kınalıtepe Sokak'ta kuruldu

Rumeli Hisarı içine mahalle yapılacak!

Fatih Sultan Mehmet'in inşa ettirdiği Rumeli Hisarı'nın içine kurulan mahallede yaşam 1953'e kadar sürmüştü

Mehmet Edip Rumeli Haberi

Mehmet Edip Rumeli

Hatay Sıhhi Su Doğalgaz Kalorifer Tesisatçıları Derneği Başkanı Mehmet Edip Rumeli, daire alacakların fayanslarına değil, mimari projesi ile depreme dayanıklılığına bakmaları uyarısında bulundu. 


Yaptığı yazılı açıklamasında, binaların depreme dayanıklılığının yanı sıra, olası depremde sığınakların nasıl bir şekilde olduğunun denetlenmesini isteyen Başkan Mehmet Edip Rumeli," İnşaat sektöründe rahat bir yaşam için bütçeye uygun daireler seçeriz. Beğeneceğimiz Daire de sorulan soru önce banyo, mutfak, wc seramikler tavana kadar mı? Evet, soru bu. Çok yanlış bir soru. Sorulması gereken 1- Mimari proje kullanışı nasıl? 2- Statik proje depreme dayanıklı mı? Kullanılan demir çapları, çimento çeşitleri en önemli olan sığınak ve oto park. İlimiz birinci derecede deprem bölgesinde olduğunu unutmayalım" dedi. 


Seramik üreten firmaların her sezon ayrı desen ve ölçülerde ürünlerini sergilediklerine dikkat çeken Mehmet...