15 / 05 / 2024

Mehmet Emin Yeşil

Mehmet Emin Yeşil

Greenhome Emlak Danışmanlık Yapı Gıda ve Kırtasiye Ticaret Limited Şirketi , 1 Şubat 2013 tarihinde, 25 bin TL sermaye ile, Mehmet Emin Yeşil ve Soner Oral ortaklığıyla kuruldu...

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Gayrimenkul sektörünün önceliği yeşil dönüşüm!

9'uncu Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde konuşan Mehmet Kalyoncu, yeşil dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu. 

Yeşil Kalkınma Devrimi'yle inşaatlarda iş yapış şekli değişecek!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç, Paris İklim Anlaşması ve Yeşil Kalkınma Devrimi’yle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kılıç, "Yeşil Kalkınma Devrimi’yle inşaatlarda iş yapış şekli de değişecek." dedi.

Mehmet Emin Birpınar'dan yeşil dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı, T.C. İklim Değişikliği Başmüzakerecisi Prof. Mehmet Emin Birpınar, yeşil dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Yeşil Mutabakat inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Avrupa Birliği Daimi Temsilcisi ve Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay, EU Talks etkinliğinde yaptığı konuşmada Yeşil Mutabakatı'nın öncülüğünde inşaat sektörü olduğunu dile getirdi.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Mehmet Umur: Bakırköy'ün 4’te 1’ini yeşil alan olacak!

AK Parti’nin Bakırköy Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Umur yaptığı açıklamada “Bakırköy’ün 4’te 1’ini yeşil alan haline getireceğiz" dedi.

Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması başlıyor!

150 bin TL ödüllü Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması başlıyor.Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin talimatıyla başlayan yarışmanın kayıtları 17 Mart 2017'ye kadar alınacak.

Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Yeşildursun tarafından 500 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Sultangazi, Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.

Altensis'ten kentsel dönüşüme yeşil güç önerisi!

Altensis Kurucu Ortağı Serkan Emin, dönüşümün yeşil bina standartlarına uygun yapılması halinde, senede 3 milyar dolarlık enerji tasarrufunun mümkün olduğunu belirterek, “Dönüşüm yatırımlarının hızlı amorti edilmesinin yolu yeşil binalardan geçiyor” dedi.

Gaziantep Yeşil Vadi Parkı'nın tanıtımı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşil Vadi Parkı'nın tanıtımını yaptı

Mehmet Emin Yeşil Haberi

Mehmet Emin Yeşil

25 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü emlak gayrimenkul özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Büyükçekmece Mimaroba Batıkö Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı M:109 Blok NO: B1 adresinde faaliyete geçirildi. 1 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Mehmet Emin Yeşil ve Soner Oral ortaklığıyla...