15 / 05 / 2024

 Mehmet Emre Cihangir

 Mehmet Emre Cihangir

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin 432 milyon 180 bin 296 TL nominal değerli paylarının yüzde 5'inden fazlasını Mehmet Emre Cihangir ile Tolun Kudaoğlu aldı. 

İstanbul'daki kentsel dönüşüm için öneri! Binalarda izolatör kullanımı teşvik edilmeli!

Deprem İzolasyon Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emre Özcanlı,  dünyada en fazla kullanılan deprem izolatörü olduğuna dikkati çekerek, kentsel dönüşüm projelerinde binalarda izolatör kullanımının önemine değindi.

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Köse tarafından kuruldu.

Konut projelerinde sismik izolasyona ilgi arttı!

Deprem İzolasyon Derneği Başkanı Mehmet Emre Özcanlı, deprem etkilerinin azaltılmasını sağlayan sismik izolatör kullanımının kamu binaları ve karayollarının ardından konut projelerinde de yaygınlaşmaya başladığını dile getirdi.

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi açıldı!

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Baştopçu tarafından açıldı.

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babacan ve Mehmet Emre Azer tarafından kuruldu. 

Gündüz Sefası Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündüz Sefası Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Tüfekçioğlu tarafından kuruldu.

Zorlu Toplu Yapı Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Zorlu Toplu Yapı Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Olgun Zorlu, Selen Zorlu Melik ve Mehmet Emre Zorlu ortaklığında kuruldu. 

Gonca Vuslateri ve Mehmet Turgut komşu oldu!

Ulus’tan Cihangir’e taşınan Gonca Vuslateri, eski sevgilisi Mehmet Turgut'la ilgili olarak, "Kendisi artık komşum. Bundan sonra bizi daha sık görürseniz, şaşırmayın." dedi.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin 432 milyonluk payı satıldı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin 432 milyon 180 bin 296 TL nominal değerli paylarının yüzde 5'inden fazlasını Mehmet Emre Cihangir ile Tolun Kudaoğlu aldı. 

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Emre tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mehmet Ali Ergin: AVM alan 10 yılda parasını çıkarır!

Mehmet Ali Ergin, Hasan Bayhan, Caner Bingöl ve Emre Çamlıbel tasarrufçuların alışkanlıklarını değiştirecek ilginç projeler üretiyorlar. Projelerine, HES firmaları ve Arap yatırımcılardan ilgi yoğun var.

Cre Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Cre Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Emre Çamlıbel imzasıyla kuruldu.

 Mehmet Emre Cihangir Haberi

 Mehmet Emre Cihangir

Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) halka arz işlemlerinde sermaye piyasası aracının yüzde 5'inden fazlasını satın alanlara ilişkin bildirim yayınladı.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin 150 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 79 milyon 542 bin 538 TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 60 milyom 457 bin 462 TL bedelli artırılarak 140 milyon TL'ye artırılmasında, yeni pay alma haklarının kullanımından sonra kalan ve Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasası'nda satışa sunulan 432 milyon 180 bin 296 TL nominal değerli payların yüzde 5'inden fazlasını alan gerçek/tüzel kişiler yayınlandı. Bu kişiler Mehmet Emre Cihangir ile Tolun Kudaoğlu.


Deniz Yatırım Menkul Kıymetler'in KAP açıklaması:
İHLAS GAYRİMENKUL PROJE GELİŞTİRME VE TİCARET A.Ş.'NİN YENİ PAY ALMA HAKLARININ KULLANIMI SONRASI KALAN VE BİRİNCİL...