29 / 04 / 2024

Mehmet Emre Zorlu

Mehmet Emre Zorlu

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Markalı Konutlar Şubesi, Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Zeki Zorlu Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Performans Sanatları Merkezi Şubesi açıldı!

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Performans Sanatları Merkezi Şubesi, Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Zeki Zorlu tarafından 10 milyon TL'lik sermaye ile açıldı.

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Levent 199 Şubesi açıldı!

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Levent 199 Şubesi, Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Zeki Zorlu Müdürlüğü'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Zorlu Center Otelcilik Şubesi açıldı!

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Zorlu Center Otelcilik Şubesi, Mehmet Emre Zorlu, Olgun zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Zeki Zorlu Müdürlüğü'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile açıldı.

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Levent 199 Şubesi açıldı!

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Levent 199 Şubesi, Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu ve Zeki Zorlu Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Zorlu Center Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Zorlu Center Yönetim Anonim Şirketi, Ahmet Nazif Zorlu, Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Selen Zorlu Melik ve Zeki Zorlu tarafından 18 Nisan'da 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Zorlu Center Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Zorlu Holding bünyesinde Zorlu Center Otelcilik Anonim Şirketi, 24 Ocak 2013 tarihinde, 500 bin TL sermaye ile, Zeki Zorlu tarafından kuruldu...

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Mehmet Hurşit Zorlu kimdir?

Cococola Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hurşit Zorlu kimdir? Mehmet Hurşit Zorlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Köse tarafından kuruldu.

Konut projelerinde sismik izolasyona ilgi arttı!

Deprem İzolasyon Derneği Başkanı Mehmet Emre Özcanlı, deprem etkilerinin azaltılmasını sağlayan sismik izolatör kullanımının kamu binaları ve karayollarının ardından konut projelerinde de yaygınlaşmaya başladığını dile getirdi.

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi açıldı!

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Baştopçu tarafından açıldı.

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babacan ve Mehmet Emre Azer tarafından kuruldu. 

Gündüz Sefası Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündüz Sefası Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Tüfekçioğlu tarafından kuruldu.

Zorlu Toplu Yapı Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Zorlu Toplu Yapı Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Olgun Zorlu, Selen Zorlu Melik ve Mehmet Emre Zorlu ortaklığında kuruldu. 

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin 432 milyonluk payı satıldı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin 432 milyon 180 bin 296 TL nominal değerli paylarının yüzde 5'inden fazlasını Mehmet Emre Cihangir ile Tolun Kudaoğlu aldı. 

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Emre tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mehmet Ali Ergin: AVM alan 10 yılda parasını çıkarır!

Mehmet Ali Ergin, Hasan Bayhan, Caner Bingöl ve Emre Çamlıbel tasarrufçuların alışkanlıklarını değiştirecek ilginç projeler üretiyorlar. Projelerine, HES firmaları ve Arap yatırımcılardan ilgi yoğun var.

Cre Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Cre Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Emre Çamlıbel imzasıyla kuruldu.

Nade Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Nade Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi 795 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Emre Tüfekçioğlu, Yusuf Ermen Tüfekçioğlu ve Derya Katipoğlu imzasıyla kuruldu.

Mehmet Emre Zorlu Haberi

Mehmet Emre Zorlu

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Markalı Konutlar Şubesi, Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Zeki Zorlu Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Markalı Konutlar Şubesi iş konusu; Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul yönetimi faaliyetleri (apartman ve site yöneticiliği, mobil ev alanlarının, müşterek mülkiyetli konutların, devre mülklerin, ikamet amaçlı olmayan mülklerin, vb. yönetimi) 


Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Markalı Konutlar Şubesi adres: Beşiktaş, Zorlu Center, Levazım Mahallesi, Koru Sokak,...