21 / 05 / 2024

mehmet erdoğan Ardıl Barajı incelemesi

mehmet erdoğan Ardıl Barajı incelemesi

25 bin dönüm araziyi sulayacak olan Ardıl Barajı inşaatı hızla sürerken sulama kanallarının da döşenmesine başlandığını açıklayan Mehmet Erdoğan, “Ardılla bölgenin kaderi değişecek, sulu tarımla bölge ekonomisine büyük katkılar sağlanacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılarak konuşma yaptı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız." dedi. 

Mehmet Erdoğan hangi alanlarda çalıştı? Toplam kaç şirketin yönetim kurulunda yer aldı?

Mehmet Erdoğan hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketi kurdu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Erdoğan'ın biyografisi...

Mehmet Erdoğan Kimdir? Mehmet Erdoğan ne iş yapıyor?

Mehmet Erdoğan kimdir Mehmet Erdoğan’ın mesleği nedir? Mehmet Erdoğan eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı! İşte yeni yapılacak konut sayısı ve inşaatların başlama tarihi!

Deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD İl Koordinasyon Merkezi’nde çok önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, deprem bölgesinde hangi şehirde kaç konut inşa edileceğini de tek tek açıkladı.

Erdoğan'dan çiftçilere müjde! O ürünlerde indirime gidildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yılın son kabine toplantısını yaptı. Toplantıdan sonra açıklamalarda bulunan Erdoğan, Müjdeli haberleri peşi sıra açıkladı. Erdoğan yaptığı açıklamada: Gübre türlerinde yüzde 13'e varan, karma yemde de yüzde 5'e varan indirim yapılacaktır.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sigortacılık sektöründe 3 ismi görevden aldı! Senetler teminat olabilecek

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu yönetimi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. SEDDK Başkanı, başkan yardımcısı ve üyeliklerden boşalan koltuklara yeni isimler getirildi.

Yaşlı ve engelli maaşlarında tarih öne çekildi! Maaşlar ne zaman yatacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen yaşlı ve engelli maaşlarında tarihin öne çekildiğini açıkladı. Peki maaşlar ne zaman yatacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Memur maaş zamları ve emekli maaşları için Erdoğan'dan yeni formül: İşin içinden çıkacağız

Enflasyon rakamlarının Mart ayında beklenenin üzerinde çıkması hükümetin rakamları yeniden masaya yatırmasına neden olacak mı? Memur, emekli maaşları ve milyonlarca asgari ücretli için hayati önem arz eden durum için Erdoğan'dan yeni bir formül sinyali geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir Deprem Konutları açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Bornova Eğridere'deki 34 köy evi ile birlikte İzmir depreminin ardından toplam 5 bin 74 konut ve 353 iş yeri yapma kararı aldık. Bu evleri de bir yıl içinde teslim etme sözünü verdik." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İzmir deprem konutları çağrısı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremde konutları yıkılan vatandaşlarla görüştü. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeli haber! Başvurular yarın başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnafa sağlanacak olan hibe desteği ile ilgili talimatı verdi. Buna göre; salgın sebebi ile işlerine ara vermek zorunda kalan esnafa sağlanacak, karşılıksız toplam 4 milyar 622 milyon liralık destek için başvurular yarın başlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Ucuz kredi başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ucuz konut kredisi uygulamasının müjdesini vermişti. İlave istihdama ucuz kredi desteği bayram sonrası başlıyor. İşe alınan her işçinin primi, kamu bankalarından bir yıl süreyle kullanılacak krediden düşülecektir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 bin 48 sağlık tesisi inşa edildi!

AK Parti İzmir 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de yapılan sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

mehmet erdoğan Ardıl Barajı incelemesi Haberi

mehmet erdoğan Ardıl Barajı incelemesi

Yapımı adeta yılan hikayesine dönen ve 50 yıllık hayal olarak bilinen Ardıl Barajı için kolları sıvayan ve büyük uğraşlar sonucu baraj inşaatının start almasını sağlayan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, son dönemlerde bazı siyasilerin Ardıl Barajı iptal edildi dedikodularıyla halkın zihnini bulandırmaya çalıştığını belirterek, Ardıl Barajının 2016 yılı Nisan ayında teslim alınacağını, sulama borularının da halen yürütülen çalışmalarla hızla döşendiğini ifade etti. Ardıl Barajı şantiyesinde incelemelerde bulunan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, su kanallarını döşeyen teknik heyetle görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardıl Barajının sadece Araban ve çevresi için değil, Gaziantep ve Türkiye tarımı içinde büyük önem taşıdığının altını çizen Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, bazı siyasi parti adaylarının dedikoduya...