08 / 05 / 2024

Mehmet Erol taziye

Mehmet Erol taziye

Kale Grubu bünyesinde faaliyette bulunan Kale Kalığ Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Selim Erol'un babası Mehmet Erol vefat etti.

CHP Milletvekili Gürsel Erol, Bakan Mehmet Özhaseki’ye fahiş kira artışlarını sordu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yurttaşların son dönemlerde en çok şikayetçi olduğu konu olan ve gündemden düşmeyen kira artışlarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sordu. 

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, kentte hayata geçirilecek toplu konut projesi hakkında bilgi verdi. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1958 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Erol Ve Sıddık Erol tarafından kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Cengiz vefat etti!

İTÜ 1962 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Cengiz hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Mimar Mehmet Doruk Pamir vefat etti! 

Mimar Mehmet Doruk Pamir hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Erol Çarmıklı vefat etti!

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı, vefat etti. Nurol Şirketler Topluluğu taziye ilanı yayınladı. 

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Işıl Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Işıl Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 31 milyon 827 bin 660 TL sermaye bedeli ile İmre Barmanbek ve Mehmet Erol Çamur ortaklığında kuruldu.

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Erol vefat etti!

Kale Grubu bünyesinde faaliyette bulunan Kale Kalığ Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Selim Erol'un babası Mehmet Erol vefat etti.

Buharkent OSB'de yatırım atağı!

Aydın Buharkent'e Organize Sanayi Bölgesi'ni kazandırarak Türkiye'nin dev fabrikalarını bölgeye çeken Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Erol, seçim vaadi olan projeleri de tek tek hayata geçirdi.

Aydın Buharkent Toplu Konut Projesi'nin ihalesi Temmuz'da!

Aydın Buharkent ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Erol, Toplu Konut Projesi'nin ihalesinin Temmuz ayında gerçekleştirileceğini açıkladı.

Mehmet Erol taziye Haberi

Mehmet Erol taziye

Kale Grubu bünyesinde faaliyette bulunan Kale Kalığ Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Selim Erol'un babası Mehmet Erol vefat etti. Kale Grubu taziye ilanı yayınlandı.

Yazılı basında yayınlanan taziye ilanında şu ifadeler kullanıldı:
''Grup şirketlerimizden Kale Kalıp Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Sayın Selim Erol'un babası Sayın Mehmet Erol'un vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.''

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...