02 / 05 / 2024

Mehmet Ferit Koşuncu

Mehmet Ferit Koşuncu

Le Monde İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ferit Koşuncu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta Arnavutköy, Anadolu Mahallesi'nde kuruldu.

Ömer M. Koç kimdir? Kaç yaşında? 

Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Mehmet Ömer Koç kimdir? Ömer Koç kaç yaşında? Ömer Koç evli mi? İşte ayrıntılar...

Mehmet Koçer nereden mezun oldu? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Koçer kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere çalışıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Mehmet Koçer ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mehmet Apak kimdir?

Koç Holding Temel Ticaret ve Yatırım A.Ş. Genel Müdürlüğü ile Koç Holding Muhasebe Direktörü Mehmet Apak kimdir? Mehmet Apak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Apak`ın biyografisi...

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Rahmi Koç, Semahat Sevim Arsel, Caroline Nicole Koç, İpek Kıraç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Koç ailesi yeni şirket kurdu!

Koç ailesi yeni bir şirket yatırımını hayata geçirdi. Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Onr Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onr Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Koçali tarafından kuruldu.

Mfk Koç Hafriyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfk Koç Hafriyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Koç tarafından kuruldu.

Mehmet Koçarslan'dan İBB’ye 930 milyon TL’lik icra takibi!

Hisselerinin büyük çoğunluğu, ünlü işletmeci Mehmet Koçarslan'daki Ün-Yapı A.Ş., Etiler'de 7 bin 272 metrekarelik arazi için İBB’den kazandığı kamulaştırmasız el atma tazminatının tahsili için 930 milyon TL'lik icra takibi başlattı.

Nota İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Nota İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Celal Koçer tarafından kuruldu.

Mehmet Koçarslan'dan Galatasaray Adası ile ilgili flaş açıklama!

Galatasaray Adası'nın son işletmecisi Mehmet Koçarslan, "Özbek, hem adayı yıktırdı hem de üyelere açılmasına müsaade etmedi. Şunu anlıyorum ki kamulaştırılacak iddiası doğru” dedi.

Etiler'deki arazi için karar çıktı! İBB, Koçarslan'a servet ödeyecek!

İBB ile terör saldırısına uğrayan Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan arasındaki 3 farklı arsa davasının ilki için karar çıktı. Mahkeme İBB'nin Mehmet Koçarslan'a faiziyle birlikte 799 milyon 920 bin TL ödemesine karar verdi.

Yapıen İnşaat 7 yılda 500 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi!

Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Celal Koçer, Yapıen İnşaat'ın, son 7 yılda toplam 150 milyon liralık bir yatırımı gerçekleştirdiklerini söyledi..

Mehmet Ferit Koşuncu Haberi

Mehmet Ferit Koşuncu

Le Monde İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ferit Koşuncu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. 


Le Monde İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.       Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.      Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...