02 / 05 / 2024

mehmet fidan diyarbakır

mehmet fidan diyarbakır

Türkiye'nin en büyük, (KOSGEB) Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı binası Diyarbakır'da yaptırılıyor. Yapımı hızla süren bina Şubat 2014'te hizmete açılacak..

Diyarbakır OSB, Koronavirüs salgınında bile yatırımcının gözdesi oldu!

Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan gazetecilere yaptığı açıklamada, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde bu yıl içerisinde 22 firmaya yer tahsis edildiğini açıkladı. 

MÜSİAD, Diyarbakır'da cami açıyor!

MÜSİAD, Diyarbakır Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlığı’nda Mehmetçiğin kullanımı için camii hayata geçirdi. Camiinin açılışı 12 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Mehmet Özhaseki: Sur'daki evler klasik Diyarbakır evi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde incelemelerde bulunarak bundan sonra kentin terörle değil tarihin en güzel eserlerinin yaşandığı bir turizm destinasyonu olarak anılması temenni etti..

Diyarbakır evleri yenileniyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Diyarbakır ve Şırnak merkez ile 6 tane ilçede binaları zarar gören insanlara 3 ay ile 1 yıl içinde konutlarını teslim edeceklerini söyledi.

Diyarbakır'da zarar gören yerler yeniden inşa edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır'da terör örgütü PKK mensuplarının saldırılarında zarar gören yerlerin inşa edileceğini söyledi.

Diyarbakır Stadı, UEFA ve FIFA standartlarına uygun!

Gelecek yıl hizmete girmesi beklenen 33 bin seyirci kapasiteli stat, 126 milyon 632 bin liraya mal olacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir: "Diyarbakır'a yakışan bir stadyum yapılıyor" dedi.

Diyarbakır'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Kentsel dönüşüm hakkında değerlendirmelerde bulunan Diyarbakır Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği (DİKENT) Başkanı Mehmet Ali Elbey, halkın kentsel dönüşüm hakkında bilgiye sahip olmadığını belirtti.

Diyarbakır'da kentsel yenileme şart!

Diyarbakır'da kentsel yenilemenin şart olduğuna belirten DİKENT Başkanı Mehmet Ali Elbey, en büyük isteğinin bu yenilemeyi yaparken, Diyarbakırlı tedarikçi ve müteahhitler ile çalışmak olduğunu vurguladı

Mehmet Ali Elbey: Diyarbakır'da kentsel yenileme şart!

Diyarbakır’da kentsel yenilemenin şart olduğuna belirten DİKENT Başkanı Mehmet Ali Elbey, En büyük isteğinin bu yenilemeyi yaparken, Diyarbakırlı tedarikçi ve müteahhitler ile çalışmak olduğunu vurguladı

Diyarbakır Atatürk Stadı yeni sezona hazır!

Diyarbakır Atatürk Stadı yeni futbol sezonuna hazır hale getirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, yaptığı açıklamada, statta zeminin sezona hazır olduğu söyledi.

Diyarbakır'da 2 bin 314 dersliğin yapımı sürüyor!

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Hadi Ağırbaş, son bir yıl içerisinde eğitime ciddi bir yatırım yaptıklarını ve 2 bin 314 dersliğin yapımının sürdüğünü kaydetti. İlde yaklaşık 450 bin öğrenci bulunuyor...

Diyarbakır'da okul yapımı için kamulaştırma yapılıyor!

Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü Mehmet Hadi Ağırbaş, ilde 2 bin 314 dersliğin yapımının sürdüğünü hatırlatarak, "5 yıl içerisinde ilin normal eğitim için ihtiyaç duyacağı derslik sayısı 4 bin" dedi...

Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır İçkale'de incelemelerde bulundu!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, İçkalenin Diyarbakır'ın tarihi ve kültürü açısından çok önemli bir proje alanı olduğunu söyledi

mehmet fidan diyarbakır Haberi

mehmet fidan diyarbakır


KOSGEB İl Müdürü Mehmet Fidan 6 yıl önce Diyarbakır'da hizmete başlayan KOSGEB İl Müdürlüğünün 10 çalışanıyla Diyarbakır Ticaret Borsası içerisinde tahsis edilen küçük alanda hizmet sunduğunu anımsattı. Bir süre önce işletmelere daha iyi hizmet sunmak amacıyla kuruma yeni bina yapılması için karar alındığını ve ardından Siverek karayolu üzerinde Milli Emlak Müdürlüğünce 46 bin metrekare alan tahsis edildiğini ifade eden Fidan, geçen yıl yapımına başlanan hizmet binasının 5 ay sonra tamamlanacağını kaydetti. 


2014'te hizmette!


Fidan, hizmet binasında aynca İş Geliştirme Merkezi ile sosyal alanlann da yer alacağını, bunun için 8 bin metrekare kapalı alan yaptırıldığım ifade ederek, "Yapımı hızla süren binamız Şubat 2014'te hizmete açılacak. Bu sayede KOSGEB'in en büyük binası Diyarbakır'da yer alacak" dedi. 


Diyarbakır'da İş Geliştirme Merkezi aracılığıyla iş fileri olup...