01 / 05 / 2024

Mehmet Gürsel Varan

Mehmet Gürsel Varan

Limon Otelcilik Anonim Şirketi 10 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar 'da Mehmet Gürsel Varan Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Loft Properties Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Loft Properties Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Gürsel Varan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

Gürsel Tekin'den emlak vergisi açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, emlak vergisi artışına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul projesine tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Haziran tarihinde Kanal İstanbul projesinde ilk kazmanın vurulacağını duyurdu.  CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kanal İstanbul'un temel atma törenine ilişkin konuştu.

Gürsel Baran'dan kira açıklaması!

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, salgın sürecinde reel sektöre kesintisiz destekte bulunan kamu bankalarının, desteği sürdürerek taksit ödemelerinde erteleme yapmasını talep etti. Baran, üyelerinin kiralarını ödeyemez duruma geldiğini belirtti.

Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında!

Ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda ödül kazanan başarılı projelerde imzası bulunan Tabanlıoğlu Mimarlık ortağı Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında yer aldı...

Gürsel Baran'dan kurumlar vergisi açıklaması!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, kurumlar vergisinde öngörülen artışın işletmelere yük oluşturacağını belirtti.

De Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

De Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Sayın ve Selin Arat ortaklığında kuruldu.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul çağrısı!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin yazılı bir basın açıklamasında bulundu ve yeni ‘reform’ için çağrı yaptı. Gürsel Tekin, açıklamasında Kanal İstanbul projesinin durdurulması için çağrıda bulundu.

Gürsel Baran kimdir?

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran kimdir? Gürsel Baran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Gürsel Baran'ın biyografisi...

Gürsel Baran'ın acı günü! Safiye Baran vefat etti!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ın annesi Safiye Baran hayatını kaybetti. ATO Yönetim Kurulu taziye ilanı yayınladı.

Gürsel Erol'dan Elazığ'a okul müjdesi!

Elazığ’da 24 Ocak 2019'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören birçok okul yıkılmıştı. Kentte yaşanan okul sıkıntısını çözmek için CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un talebi üzerine CHP’li İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyeleri kentte okul yaptırmaya karar verdi. 

Gürsel Tekin'den İstanbul'un 2 ilçesindeki imar planı değişikliğine tepki!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın iki ilçede yaptığı imar planı değişikliğine tepki gösterdi. 

Mehmet Gürsel Varan Haberi

Mehmet Gürsel Varan

Limon Otelcilik Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Mehmet Gürsel Varan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Limon Otelcilik Anonim Şirketi iş konusu;Şirket amaçlarını gerçek­leştirmek için aşağıda sıralanan konularda faaliyette bulunmak üzere kurul­muştur. a) Ticari değeri olan, yasalarla ve uluslararası sözleşmeler ile yasaklanmamış olan doğal, sentetik, mamul, yarımamul, hammadde, sı­nai, zirai, kültürel, her türlü malın alımı,satımı, komisyonculuğu, pazarlaması ile ithalat ve ihracatını yapmak, b) Yurtiçinde ve yurtdışında kara, hava, deniz yolları üzerinden her türlü mal ve insan taşımacılığı yapmak, c) Yurtiçinde ve yurtdışında kargo taşımacılığı yapmak, bu konularda temsilcilikler almak ve vermek,    ç) Turistik oteller, moteller, kamp yerleri, tatil köyleri, tesis ve inşa etmek, satın almak, üçüncü kişilere kiralamak, turistik işletme ile ilgili ayni yada şahsi...