15 / 05 / 2024

Mehmet Hayır Akkam

Mehmet Hayır Akkam

Alhalig Yatırım Gayrimenkul İnşaat Turizm Nakliye İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hayır Akkam tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Bu programıyla her yıl toplamda 10.200 TL ödeme yapılıyor! Hayır Aile destek değil!

Vatandaşlar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerin türü ve miktarı hakkında hala merak içindedir. Bu ödemeler arasında 65 yaş üstü bakım aylığı da bulunmaktadır. Bakım aylığının miktarı ve ödeme zamanı hakkındaki detaylar haberimizde yer almaktadır.

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

Yeni yıl hediyeniz hazır mı? Emel pırlantada tam tamına yüzde 60 indirim başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıl hediyesi arayanlar için Emel Pırlanta tam tamına yüzde 60 indirim kampanyasını duyurdu. Yılbaşı hediyeniz hazır mı? Cevabı ''hayır'' olanlar için işte Emel Pırlanta 29 Aralık 2022 fiyat listesi.

Trendyol 188 parça ürünü 23 Nisan Sepetine koydu

Online alışveriş platformu Trendyol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ‘Sepette İyilik 23 Nisan Butiği hazırladı. 188 parça ürün konulan sepetten ürünleri satın alanlardan elde edilen gelir çeşitli hayır kurumlarına aktarılacak.

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Özgür Yavuz tarafından kuruldu.

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti! 

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Yüzde 50 zam isteyen ev sahibine hayır denebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira zamları ev sahipleri ve kiracıları da karşı karşıya getirdi. Peki yüzde 50 zam isteyen ev sahibine hayır denebilir!

Elazığ'daki binalar çürük olduğu için mi yıkıldı?

Sağdaki bina... Sağlam. Soldaki... Sağlam. Ortadaki... Yıkılmış. Niçin? "Çürük olduğu" için mi? Hayır. Öyleyse... Elazığlı genç anlatıyor: "Abi... Alt kattaki daireyi, dükkân yaptılar... Dükkân büyük olsun diye de kolonları kestiler"...

Değerli Konut Vergisi 'hukuk'tur!

Sabah gazetesinden Hıncal Uluç, aynı gazetede yazar olan Mehmet Barlas'ın dün kaleme aldığı Değerli Konut Vergisi yazısına yanıt verdi. Uluç, "Hayır Sevgili Mehmet Barlas, "Değerli Konut Vergisi" (DKV) hukuksuzluk değil, tam tersine, hukuktur.." diyor..

Şevval Sam'dan Kanal İstanbul'a tepki: ‘Ölüm fermanıdır! Hayır!’

Başarılı oyuncu Şevval Sam, Kanal İstanbul ile ilgili tepkisini dile getirdi. Bir İstanbullu olarak projeye karşı olduğunu dile getiren Sam, “Bu İstanbul için bir ölüm fermanıdır! Hayır! Hayır! Hayır!” yazdı.

Brad Pitt'in kurduğu hayır kurumuna çürük ev davası!

ABD'li aktör Brad Pitt'in kurduğu 'Make It Right' isimli hayır kurumuna inşaatlarda kullanılan kalitesiz kerestelerin çürümesi sebebiyle dava açıldı.

Mehmet Gür'den Murat Kurum değerlendirmesi!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, Emlak Konut GYO eski Genel Müdürü Murat Kurum’un Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na atanmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Mehmet Hayır Akkam Haberi

Mehmet Hayır Akkam

Alhalig Yatırım Gayrimenkul İnşaat Turizm Nakliye İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hayır Akkam tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu. 


Alhalig Yatırım Gayrimenkul İnşaat Turizm Nakliye İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.  Gayrimenkul almak ve satmak . b. Türk ticaret rejiminin müsaade ettiği emtiaları ithalat ve ihracatını yapmak.   c. Gayrimenkul alım satımına aracılık etmek, Gayrimenkul  tellallığı yapmak. d- Gayrimenkul yatırımları yapmak, gayrimenkulle ilgili bilumum yatırım projeleri hazırlamak ve pazarlamasını yapmak. e- Yerli ve yabancı şirketlere her türlü danışmanlık hizmeti vermek, veya temsilci acentesi olmak . f- Gayrimenkul tadilatı yapmak ve yaptırmak ,inşaat malzemeleri alım satımı yapmak. İştigal alanına giren konularda yurt içi ve yurt dışı kişi veya şirketlerin temsilciliğini yapmak,...