17 / 05 / 2024

Mehmet İnegöl bolu

Mehmet İnegöl bolu

Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl kimdir? Mehmet İnegöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet İnegöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet İnegöl'ün biyografisi...

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Mudurnu devre mülk projesinin tarihi dokuya uymadığı iddiası!

Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl: "Bu binaların mimari yapısı vadinin içerisinde, 'sakin şehir Mudurnu' ile alakası yok" diye açıklama yaptı. 

İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılışına katıldı.

Akif Çağatay Kılıç, Bolu'daki spor tesisleri ve yurt binalarını inceledi!

Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Bolu'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yapımı bitme aşamasında olan spor tesisinde, yurt binasında ve Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

İnegöl MOBİLİMO AVM projesi yoğun ilgiyle karşılandı!

İnegöl'de MOBİLİMO AVM'yi hayata geçiren Çelebiler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İMOB) gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şanlıurfa Mehmet Saçlı İlkokulu'nda inşaat başladı!

Ders zilinin geçtiğimiz hafta çalmasıyla birlikte Şanlıurfa'da bir okul onarıma girdi. Şanlıurfa Mehmet Saçlı İlkokulu'nun bahçesi, tadilat nedeniyle moloz yığınlarıyla doldu. Okulun çatısında da onarım başlatan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, tepki çekti.

Mehmet Fadıl Çakıcı kimdir?

Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fadıl Çakıcı kimdir? Mehmet Fadıl Çakıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Fadıl Çakıcı, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

TOKİ'nin Bursa İnegöl'deki bin 930 konutu hizmete açıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’nın İnegöl ilçesinde bin 930 adet TOKİ konutu, cami, aile sağlığı merkezi, ilkokul, ortaokul ve lise binalarını hizmete açtı.

İnegöl'de 1.930 TOKİ konutu hizmete açıldı!

Sağlık Bakanı ' Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'nın İnegöl ilçesinde bin 930 adet TOKİ konutu, cami, aile sağlığı merkezi, ilkokul ve ortaokul ayrıca lise binalarını hizmete açtı.

İnegöl'ün yeni huzurevine 1 milyon TL bağış yapılacak!

İnegöl'ün yeni huzurevi Yenice'de hayata geçirilecek. Mehmet Göztepe'nin vefat eden eşi adına yapılacak huzurevi için 1 milyon TL'lik bağış Meclis'ten geçti.

Mehmet Kılıçlar: Turizm için yeni arayışlara yönelmeliyiz!

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Başkent'te turizmi daha çekici kılacak yeni arayışlar gerektiğini belirtti. Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seçim Aydın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Kılıçları ziyaret etti.

Mehmet İnegöl kimdir?

Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl kimdir? Mehmet İnegöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet İnegöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet İnegöl'ün biyografisi...

Mehmet Fazıl Türk kimdir?

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mehmet Fazıl Türk kimdir? Mehmet Fazıl Türk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Fazıl Türk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Fazıl Türk...

Mehmet İnegöl bolu Haberi

Mehmet İnegöl bolu

Mehmet İnegöl kimdir?

Mehmet İnegöl, 1960 Mudurnu doğumlu, evli ve iki çocuk babasıdır. Mehmet İnegöl, İlk ve orta öğrenimini Mudurnu’da, lise öğrenimini Bolu Endüstri Meslek Lisesi’nde, yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Programı 2 yıllık Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde tamamladı. 


1978-1986 yılları arasında Mudurnu Öğretmenler Lokali Derneği'ni çalıştırdı.1986 yılında Mudurnu Belediye Başkanlığı'nın açmış olduğu Zabıta memurluğu sınavını kazanarak 30.04.1986 tarihinde zabıta memuru olarak göreve başladı.


01.10.1989 tarihinde, Belediye Yazı İşleri Müdürü ve Nikah Memuru olarak atandı. İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü’nün açmış olduğu 1580 -5393 Sayılı Belediye Kanunu,3194 İmar Kanunu ile ilgili eğitim seminerlerine katıldı.


1989-2006 tarihleri arasında nikah memurluğunu yaptı.1989 tarihinden itibaren Belediye Encümeninde doğal üye, Belediye Meclisinde Yazı işleri Müdürü olarak çalışıp,18.12.2006’da kendi isteğiyle emekliye ayrıldı. 


29 Mart yerel seçimlerinde...