02 / 05 / 2024

Mehmet İspiroğlu kimdir

Mehmet İspiroğlu kimdir

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Mayıs ayı olağan meclis toplantısında dönem içerisinde yaptığı çalışmaları ve hazırladıkları 19 projeyi tanıttı.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu kimdir? Mehmet Ahkemoğlu’nun mesleği nedir? Mehmet Ahkemoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir?

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir? Mehmet Kemal Kurtoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Kemal Kurtoğlu biyografisi...

Mehmet Çakılcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mehmet Çakılcıoğlu oldu. Peki Mehmet Çakılcıoğlu kimdir? Mehmet Çakılcıoğlu hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Burak Kutluğ kimdir?

Ağaoğlu İcra Kurulu üyesi ve Ağaoğlu İş Geliştirme Başkanı Mehmet Burak Kutluğ kimdir? Mehmet Burak Kutluğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Burak Kutluğ, ne zamandan beri Ağaoğlu bünyesinde çalışmalarına devam ediyor?

Mehmet Alaattin Nalcıoğlu kimdir?

11 Mart 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine Mehmet Alaattin Nalcıoğlu atandı. Peki, Mehmet Alaattin Nalcıoğlu kimdir?

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir?

Muğla İnşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Mehmet Tahmazoğlu kimdir?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kimdir? Mehmet Tahmazoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Tahmazoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Tahmazoğlu..

Bora Şahbazoğlu kimdir?

Mimar Bora Şahbazoğlu kimdir? Mimar Bora Şahbazoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Bora Şahbazoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Bora Şahbazoğlu...

Mehmet Turgut Dedeoğlu kimdir?

İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu kimdir? Mehmet Turgut Dedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Turgut Dedeoğlu, ne zamandan beri İller Bankası Genel Müdürü?

Mehmet Tahmazoğlu: Şahinbey'de kentin tarihi dokusuna uygun konutlar yapılacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yazıcık Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan yıkımlar ardından buraya tarihi dokuya uygun konutların yapılacağını söyledi. Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşüme devam ediyor...

Mehmet İspiroğlu kimdir Haberi

Mehmet İspiroğlu kimdir

Sakarya Karasu Belediye Meclisi, Mayıs ayı Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ve Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nun önderliğinde yapılan toplantıda 7 madde görüşülerek karara bağlandı. Gündemin birinci maddesi, Belediye Kanununun 18inci maddesine göre 2016 yılı Kesin Hesap Cetvelinin kabul edilmesi için, gerekli meclis kararının alınmasına ilişkin yazı meclise sunularak Plan Bütçe Komisyonuna sevk edilmesi oy çokluğuyla kabul edildi. Meclis gündeminin 2.,3.,4.,5. ve 6ıncı maddeleri İmar ve Şehircilik Komisyonunun Meclise sunduğu maddeler oldu.


Seçildiler


Gündemin 6ıncı maddesi, Belediye Meclis kararı ile İmar Komisyonuna sevk edilen, Kapalı Pazar yerinin güney kısmında, otopark alanı olarak kullanılan ve mülkiyeti Belediyeye ait olan Cami yapımı şartı ile bir kısmının Diyanet İşleri Başkanlığı Karasu İlçe Müftülüğü’ ne tahsis edilmesine ilişkin yazı meclise sunularak oylama sonucu...