30 / 07 / 2024

Mehmet Kilci gelir idaresi

Mehmet Kilci gelir idaresi

21.09.2006 tarihinde Gelir İdaresi Başkan Yardımcılığına atanan Mehmet Kilci, bu görevini sürdürmekte iken 03.03.2009 tarihli onay ile Gelir İdaresi Başkanlığına atanan Mehmet Kilci kimdir?

Bakan Mehmet Şimşek'ten kira gelirini beyan etmeyenlere pişmanlık çağrısı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada kira, ücret ve değer artışı kazancı kaynaklı gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen mükelleflerin tespit edildiğini dile getirerek pişmanlık çağrısı yaptı...

Vergilerdeki istisna ve muafiyetlere ilişkin düğmeye basıldı! Gelir ve kurumlar vergisi artacak mı? 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in vergilerdeki istisna ve muafiyetlere ilişkin Gelir İdaresi Başkanlığı’na talimat verdiği aktarıldı. Çalışmada ise ağırlıklı olarak şirketlere sağlanan vergi istisnası ve muafiyetler bulunuyor. İşte ayrıntılar...

Orta gelir grubu konut kampanyası ile konut üretimi artacak! Yeni Evim, birinci el konutu destekleyecek! 

Sosyal Konut Projesi sonrası orta gelir grubu konut kampanyası için de tüm ayrıntılar dün bir bir açıklandı. GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, kampanya ve detayları ile ilgili açıklamalarda bulundu ve konut üretiminin artacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Mehmet Sinan Tara kimdir?

Türkiye'nin 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenlerinden Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Sinan Tara'nın biyografisi...

Mehmet Sinan Tara 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde!

Türkiye'nin 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri belli oldu. Listenin ikinci sırasında 70 milyon 510 bin 854 liralık vergiyle Mehmet Sinan Tara yer aldı.

Mehmet Özhaseki: Şahıs lehine plan tadilatı olmaz!

Yakacık Mahallesi sakinlerinin imar sorunu ile ilgili konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, ''Bir mahallede herkes eşit haklara sahipken içinden bir kişi gelir, kendine bir şey isterse o verilmez'' dedi.

İmar affı gelir mi?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, imar affının yapılmayacağını açıkladı. Peki imar affı gelir mi?

TOKİ Ezine'de alt ve orta gelir grubuna konut yapacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu’nu ziyaret etti.Turan, "Ezine'de de konut edinmekte zorluk çeken alt ve orta gelir seviyesindeki vatandaşlarımıza yuygun projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

İnşaat sektörünün milli gelir payı yüzde 5,9!

İnşaat sektörüne yönelik eleştirileri de yanıtlayan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'de inşaat sektörünün milli gelir içindeki payının yüzde 5,9 olduğunu bildirdi.

Mehmet Ergün Turan: Bizde balon değil talep patlaması var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, konut sektörünün darboğaz yaşadığı ve balon oluştuğu yorumlarına “Bizde ciddi talep patlaması var” sözleriyle yanıt verdi. Turan, orta ve alt gelir grubu için inşa ettikleri konutlara yoğun talep olduğunu söyledi

2B arazi satışlarından 3.2 milyon TL gelir elde edildi!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2002-2014 yıllarında 1 milyar 12 milyon metrekare Hazine arazisi satışından 5 milyar 119 milyon 2B arazisi satışından 3.2 milyar lira gelir elde edildiğini bildirdi.

Mehmet Şimşek: Şeffaflık Paketi çok radikal bir reform!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, rant vergisinden bütçeye ne kadarlık bir gelir beklendiğinin sorulması üzerine, bunun Yolsuzluğa Karşı Mücadele ve Şeffaflık Paketinin içinde yer aldığını hatırlattı.

Mehmet Ergün Turan: 2015 yılında hedefimiz 50 bin konut!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Bundan sonra tüm çalışmalarımızda birincil hedef kitlemiz alt ve orta gelir gruplarıdır. Bu doğrultuda 2014 sonu hedefimiz 40 bin konut üretimi, 2015 yılı hedefimiz ise 50 bin konuttur” dedi.

Mehmet Kilci gelir idaresi Haberi

Mehmet Kilci gelir idaresi

Mehmet Kilci kimdir?

Mehmet Kilci, 01 Eylül 1966 tarihinde Kayseri’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri’de tamamlayarak, 1984 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümüne girdi ve 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümüne yatay geçiş yaparak 1989 yılında mezun oldu.

1990 yılında Maliye Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığında Maliye Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı ve 1993 - 2001 yılları arasında Maliye Müfettişi olarak görev yaptı.

1998 - 2000 yılları arasında Amerika Birleşik Devletlerinde, Carnegie Mellon University’de (Pittsburgh) M.P.M, (Master of Public Management - Concentrated in Finance) programında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

2001 yılında Maliye Başmüfettişliğine atandı.

28.09.2004 tarihinde Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi iken, vekaleten atanarak 30.09.2004 tarihinde başladığı Bursa Defterdarlığı görevine 21.10.2004...