01 / 05 / 2024

Mehmet Metin Yılmaz

Mehmet Metin Yılmaz

Yılcay İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi, Mehmet Metin Yılmaz, Necati Caymaz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Ali Emiri Sokak'ta kuruldu.

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz nerede çalışmaktadır?

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Mehmet Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan önemli açıklamalar! Enflasyon ne zaman düşecek? Dolar ne olacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni hükümetin öncelikli gündeminin enflasyonu düşürmek olduğunun altını çizdi. Enflasyonun tek haneli rakamlara indirilmesinin biraz zaman alacağını söyleyen Yılmaz, bu süreçte vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceklerini ileri sürdü.

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir? Mehmet Turgut Yılmaz’ın mesleği nedir? Mehmet Turgut Yılmaz hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Öz Yılmaz Yalıtım Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yılmaz Yalıtım Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan ve Nazım Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Bsc Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bsc Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Güner, Haci Durmuş ve Mehmet Metin Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Cevdet Yılmaz: İmar rantını OVP'ye dahil ettik!

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz,, "OVP'yi metin kısmı itibariyle daha kısa tuttuk ama orada 25 dönüşüm programımıza atıfta bulunduk, onun altında da bin 250'ye yakın eylem var. O eylemler arasında imar konuları da yer alıyor. " dedi.

Nusreddin Yılmaz Gelibolu'daki arsasını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı!

İstanbul'da tekstil sektöründe yer alan hayırsever iş adamı Nusreddin Yılmaz, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde üç parçadan oluşan 85 dönüm arazi ve bazı gayrimenkullerini Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Nusreddin Yılmaz gayrimenkullerini bağışladı!

İstanbul'da tekstil sektöründe yer alan hayırsever iş adamı Nusreddin Yılmaz, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde üç parçadan oluşan 85 dönüm arazi ve bazı gayrimenkullerini Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Mesut Yılmaz'ın oğulları 3. Havalimanı inşaatında!

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğulları Emir Hasan ve Mehmet Yavuz yılmaz, 3. havalimanının harfiyat işine girdi. Yılmaz Kardeşlerin şirketi CFS ve diğer 10'a yakın harfityatçı şirketin yaptığı işin büyüklüğü ise 1 milyar Euro'nun üzerinde.

Trabzon'da Mehmet Ali Yılmaz Spor Tesisleri'nde yangın!

Trabzon'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bulunan 1461 Trabzon'un binasında yangın çıktı. Gece geç saatlerde klimaların patlaması sonucu meydana gelen yangına sıra sürede itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi...

Yılcay İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Yılcay İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi, Mehmet Metin Yılmaz, Necati Caymaz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Ali Emiri Sokak'ta kuruldu.

Metin Yılmaz: Bolu, sağlık ve spor turizminin merkezi olacak!

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Bolu'da yapımı devam eden ve 2015 yılında tamamlanacak tesislerle birlikte kentin hem sağlık hem de spor turizminin merkezi haline geleceğini bildirdi.

Mehmet Metin Yılmaz Haberi

Mehmet Metin Yılmaz

Yılcay İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi, Mehmet Metin Yılmaz, Necati Caymaz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. 


Yılcay İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...