06 / 05 / 2024

Mehmet Mustafa Özdemir

Mehmet Mustafa Özdemir

Modernista İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Mustafa Özdemir tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Bahçeşehir, 2.Kısım Mahallesi, 6.Caddesi'nde kuruldu.

Gaziantep milletvekilinden baklava kredisi talebi!

Gaziantep İyi Parti milletvekili Mehmet Mustafa Gürban yüksek fiyatlara dikkat çekmek için X sosyal medya hesabından ironik bir paylaşım yaptı. Vatandaşın yiyebilmesi için boş baklava da çare olmayınca milletvekili Gürban bankalardan baklava kredisi istedi!

Menar Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Menar Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırım Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Özdemir tarafından kuruldu.

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fehmi Şahin ve Mehmet Mustafa Güngör ortaklığında kuruldu.

Oba Silivri Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oba Silivri Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Silivri'de Haıssam El Mahmoud, Mehmet Mustafa, M. Walıd A.M. Abdelrahman ve Murat Şahin ortaklığında kuruldu.

Mesafe Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesafe Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Egemen Karakurt ve Mehmet Epözdemir ortaklığında kuruldu.

Mam Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mam Emlak Danışmanlık Limited Şirketi  Başakşehir’de 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Özdemir tarafından kuruldu.

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Çakıcı tarafından kuruldu.

Cankan Otelcilik Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankan Otelcilik Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de  600 bin TL sermaye bedeli ile Osman çelik ve Mehmet Mustafa Baltacı tarafından kuruldu.

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin yükseldiği miras kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Ünlü borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban kripto para mağduru oldu!

SPK tarafından çok kez ceza alan borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban, kripto para borsası Sitemcoin'e parasını kaptırdığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında kira kavgası!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin arttığı miras kavgasında  Prof. Öz, kız kardeşinin Mustafa Öz’den kalan yalıyı 85 bin liraya S.T.’ye kiraladığını öne sürdü.

Dr. Mehmet Öz babasının vasiyeti için yeniden dava açtı!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, geçtiğimiz yıllarda yaşamını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz’ün vasiyetnamesinin sahte belgelerle kız kardeşi tarafından değiştirildiğini öne sürerek dava açtı. 

Mehmet Mustafa Özdemir Haberi

Mehmet Mustafa Özdemir

Modernista İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Mustafa Özdemir tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Bahçeşehir, 2.Kısım Mahallesi, 6.Caddesi'nde kuruldu.


Modernista İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) İnşaat sanayi ile ilgili olarak yurt içinde ve dışında, resmi devlet kuruluşları,iktisadi devlet kuruluşları, belediyeler, resmi veya özel her türlü kuruluş ve teşekküller tarafından açılan kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma veya verme, pazarlık usulü ile ihaleye çıkartılacak olan her türlü inşaat, taahhüt, proje, tesisat ve montaj işlerini almak, taahhüt etmek, yapmak veya yaptırmak, emanet yapımcı olarak bu işleri üstlenmek, kat ve pay karşılığı her türlü inşaat taahhüt işlerini yapmak. Bu işlerle ilgili her türlü mühendislik,kontrolluk, plan, proje, etüt ve fizibilite hizmetlerini...