07 / 05 / 2024

Mehmet Naci Armağan

Mehmet Naci Armağan

Prime Kongre Yönetimi ve Turizm Limited Şirketi, 25 Ocak 2013 tarihinde, 150 bin TL sermaye ile, Cüneyt Gülay ve Mehmet Naci Armağan ortaklığıyla kuruldu...

Armağan Çağlayan çözülmeden ortada bırakılan sorunları sıraladı: Enflasyon, kiracı kiralayan düzenlemesi! 

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki tartışmalar büyürken, Türk televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte Çağlayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Demir Onur Armağan tarafından kuruldu.

Armağanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armağanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Çetin tarafından kuruldu.

Mehmet Kalyoncu ‘Emanet’ adlı bestesini 100 yıllık Cumhuriyet’e armağan etti!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Kalyoncu, Cumhuriyet’in 100. yılına ithafen bestelediği “Emanet” adlı eserini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu’nda düzenlenen Gala’da seslendirdi.

Dijitsu’nun piyasaya armağanı! DB100 büro tipi mini buzdolabı satışta!

Dijitsu, ev, iş yeri ve otel başta olmak üzere hemen her yerde kolay bir şekilde kullanılabilecek bir mini buzdolabı üretti. Ürüne ilişkin tüm detayları paylaşan Dijitsu, ürünü cazip fiyatla satışa sundu.

Bosch’tan çok ses getirecek yeni ürün! MUMS2VM00 mutfak makinesi satışa çıktı!

Küçük ev aleti denildiğinde akla ilk gelen markalardan Bosch, adeta mutfaklara armağan derecesinde bir ürünle piyasayı salladı. MUMS2VM00 mutfak makinesini üreten Bosch, bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Simfer SK-6702 airfryer satışa çıktı! En uygun nerede satılıyor?

Simfer, son dönemlerin moda ev aletlerinden airfryer konusunda dev bir adım atarak SK-6702 airfryer’i satışa çıkardı. Bu nedenle, airfryer almak isteyen insanlar Simfer’in piyasaya adeta armağanı olan bu ürünü araştırmaya başladı.

1 gramı bile servet niteliğinde, altın falan değil bambaşka bir şey!

Yer altında keşfedilen ve doğanın eşsiz armağanı olarak görülen bu taş, büyüleyici güzelliğiyle bakışları kendine çekiyor. Çok sayıda farklı amaca hizmet edebilen bu taşın değeri neredeyse ölçülemez bir noktada bulunuyor. İşte, yer altının saklı incisiyle ilgili herkesi hayrete düşüren ayrıntılar...

Ekran paylaşımı özellikli Grundig 32 GFH 6950 B android TV’nin fiyatı resmen çakıldı!

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte film ve dizi izleme aktivitesi, daha zevkli bir hale büründü. Yıllardır teknoloji sektöründe adından söz ettiren Grundig ise android TV konusunda büyük bir teknolojik hamle yaparak 32 GFH 6950 B android TV’yi piyasaya adeta armağan etti.

Armatur Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Armatur Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1.000.000,00TL sermaye bedeli ile Kürşat Armağan tarafından kuruldu.

Forte Elektrik İnşaat Otomotiv Hafriyat Palet Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Elektrik İnşaat Otomotiv Hafriyat Palet Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Uçan tarafından kuruldu.

Ulukurtlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulukurtlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Birgül ve Mehmet Naci Güven ortaklığında kuruldu.

Tunçel Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçel Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Tunçel ve Kağan Tunçel ortaklığında kuruldu.

Mehmet Naci Armağan Haberi

Mehmet Naci Armağan

150 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü özel sektör veya kamu sektörü kuruluşlarının pazarlama,satış eğitim,amaçlarına yönelik promosyon tanıtım teşvik eğitimi ve halkla ilişkiler faaliyetlerini düzenlemek bu alanda kongre yönetimi organizasyonlarını ve turizmini yapmak,faaliyet konusu ürünlerin pazarlama ve satışını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Erenköy Abdülhalik Renda Sokak NO:2/1 adresinde faaliyete geçirildi. 25 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Cüneyt Gülay ve Mehmet Naci Armağan ortaklığıyla...