05 / 05 / 2024

mehmet nükte

mehmet nükte

AZC Turizm Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Abdulaziz Can, Mehmet Nükte tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Beyoğlu, Pürtelaş Mahallesi, Meclisi Mebusan Caddesi'nde kuruldu.

Aktif İnşaat Taşımacılık Pazarlama İstanbul Şubesi açıldı!

Aktif İnşaat Taşımacılık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı. Şubenin 11 milyon 550 bin TL'lik sermaye ile şube temsilciliğinde Mehmet Nükte yer alıyor

Deprem korkusu konut tercihini değiştirdi! Konut almak isteyenler yatay mimariye yöneliyor

Kerem Nükte Gayrimenkul Danışmanı Hasan Ülkü, deprem felaketinin bıraktığı korkudan dolayı vatandaşların konut tercihini değiştirdiğini belirtti.

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten eğitim ve kariyeri nedir? 

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten ne iş yapar? Hangi görevlerde yer almıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet N. Erten kimdir? ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çaybaşı tarafından kuruldu.

Konut fiyatları neden arttı?

Konut fiyatlarında artış hız kesmiyor. Kerem Nükte Gayrimenkul Müdürü Hasan Aksay, gayrimenkul fiyatlarında yükselişin nedenini anlattı. 

Dolarını bozduran konut aldı!

Kerem Nükte Gayrimenkul Müdürü Hasan Aksay, "Döviz kurundaki ani yükselişte dövizini bozduranlar, gayrimenkule yöneldi" dedi.

Kat irtifakı tapusu nasıl alınır?

Kerem Nükte Gayrimenkul Müdürü Hasan Aksay, 'Kat irtifakı tapusu nasıl alınmalı?, Kat irtifakı nasıl kurulur?' sorularının cevaplarını açıkladı.

Pilot şehirler inşa etmeliyiz!

Emine ve Mehmet Öğün, Turgut Cansever'in kızı ve damadı. Turgut Bey'le bilfiil uzun yıllar çalışan ikili, şimdilerde Öğün&Öğün Mimarlık olarak üretimlerine devam ediyor.

TOKİ Ev ve Şehir Seminerleri'ne bu ay Mehmet Öğün konuk oldu!

TOKİ tarafından şehircilik, mimari kültür, proje aşamalarını değerlendirmek amacıyla düzenlenen Ev ve Şehir Seminerleri'ne bu ay “Şehirde görünmez düzenden görünen düzensizliğe” başlığı adı altında Mimar Mehmet Öğün konuk oldu.

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ümit Urun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Sultanbeyli'de 1 Haziran'da kuruldu.

AZC Turizm Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AZC Turizm Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Abdulaziz Can, Mehmet Nükte tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Beyoğlu, Pürtelaş Mahallesi, Meclisi Mebusan Caddesi'nde kuruldu.

Mehmet Saygılı Etiler ve Yenimahalle'deki asfalt çalışmasını denetledi!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerin Etiler Mahallesi Karaçalı Caddesi 'ndeki kanal çalışmasını denetlemeye gitti. Saygılı, yapılan çalışma hakkında ilgililerden bilgi aldı

Mehmet Ergün Turan, Malatya Arena Stadyumu'nu yerinde inceledi!

Malatya’daki incelemeleri kapsamında TOKİ'ye devredilen “Malatya İnönü Stadyumu”nu gezen Mehmet Ergün Turan ayrıca TOKİ tarafından inşa edilen “Malatya Arena Stadyumu”nu da yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Mehmet Ergün Turan, Malatya TOKİ Konutları'nı inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Malatya’da sürdürülen çalışmaları incelemek üzere ilimize geldi. Turan, Sabah erken saatlerden itibaren incelemelere başladı...

mehmet nükte Haberi

mehmet nükte

AZC Turizm Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Abdulaziz Can, Mehmet Nükte tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


AZC Turizm Yatırım Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a-      Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir,...