17 / 05 / 2024

Mehmet Örekşele

Mehmet Örekşele

Mahli İnşaat Gıda Tekstil Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Örekşele Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Bakan Mehmet Özhaseki'den, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in eleştirilerine cevap!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada kent merkezlerinde rezerv yapı alanı olarak ilan edilmiş olan bölgede taşınmazı olan hak sahiplerinin herhangi bir hak kaybına uğramadığını dile getirdi.

İstanbullulardan kentsel dönüşüm tırlarına yoğun ilgi! Sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek!

İstanbullulardan "Yarısı Bizden" kampanyasının bilgilendirme tırlarına yoğun bir talep geldi. Bakan Mehmet Özhaseki konu ile ilgili konuştu ve "İstanbul'daki sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek" dedi. İşte detaylar...

Bakan Özhaseki'den dönüşüm açıklaması! Devlet-millet el ele İstanbul'umuzu yeniliyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yarısı Bizden" kampanyası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Devlet-millet el ele İstanbul'umuzu yeniliyoruz." ifadelerini kullandı.

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm yasası eleştirilerine yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yapılan eleştirilere yanıt verdi. İşte Mehmet Özhaseki'nin açıklamaları...

Mehmet Özhaseki'den İBB'ye deprem bütçesi eleştirisi: Hazırlık bütçesi 450 milyon lira! Böyle bir şey olabilir mi?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin deprem bütçesini eleştirdi. İşte Özhaseki'nin o ifadeleri...

Mehmet Özhaseki'den İBB'ye kentsel dönüşüm eleştirisi! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi. 

Asilyürek İnşaat Hırdavat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilyürek İnşaat Hırdavat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Mehmet Darçın kuruldu.

Mehmet Özhaseki'den Mimarlar Odası'na eleştiri!

Mimarlar Odası’nın yeni 19 Mayıs Stadı ile ilgili tutumunu isim vermeden eleştiren Mehmet Özhaseki''Biz stat yapmaya, birileri de durdurmaya çalışıyor'' dedi. 

Mehmet Şimşek'ten Türkiye'nin inşaatla büyüdüğü eleştirilerine yanıt!

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Şimşek, muhalefetin Türkiye'nin inşaatla büyüdüğü eleştirilerini yanıtladı...

Muhalefetten Mehmet Özhaseki'ye imar sorusu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin, “Tüm hırsızlıklar imardan geliyor” açıklamasını MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya ile Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yılmazkaya eleştirdi.

Mehmet Keleş'ten katı atık tesisi açıklaması!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, merkeze bağlı Esençam Köyü sınırları içinde yapılan “Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi”nin işletilmesinde ve yatırımın niteliği konusunda yapılan eleştirilerle ilgili açıklama yaptı.

Mehmet Albayrak, Bursa'daki kentsel dönüşümü eleştirdi!

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca ve İl Yönetimini ağırlayan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirdi.

Avukat Mehmet Uyar'a devremülk şirketine dava açma cezası!

Adana Barosu avukatlarından Mehmet Uyar, devremülk şirketinin müşteri portföyünü gizlice ele geçirip, müşterilerden vekaletname alarak şirket aleyhine dava açmakla suçlanıyor.

Mehmet Örekşele Haberi

Mehmet Örekşele

Mahli İnşaat Gıda Tekstil Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Örekşele Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 


Mahli İnşaat Gıda Tekstil Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1- İNŞAAT:             Şirket yurt içinde ve dışında her türlü inşaat taahhüt işleri , arsa karşılığı kat inşaatı, lüks daireler, apart daireler, iş merkezleri, yapmak bunları almak, satmak,  veya mülk edinmek,             Her türlü inşaat projelerini çizmek, konusuyla ilgili mühendislik hizmetleri vermek, mühendislik hizmetlerini dışarıdan almak, aplikasyonlar yapmak, yaptırmak, arsa parselasyonları yapmak ve yaptırmak, siteler inşa etmek, mimari ve betonarme projeler üretmek, bu işleri başka şirketlerle ortak olarak düzenlemek , konusu...