02 / 05 / 2024

mehmet öztürk kimdir

mehmet öztürk kimdir

Alpak & Neva İnşaat Kurucu Ortağı Mehmet Öztürk, artan enflasyon oranına rağmen konut fiyatlarının sabit kaldığına dikkat çekti. Öztürk, Aralık ayında büyük bir hızla artan konut satışlarının etkisinin devam ettiğini ifade etti.

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu kimdir?

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu’nun mesleği nedir? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Öztürk Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Hafriyat Limited Şirketi Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Öztürk tarafından kuruldu.

Vehbi Engin Öztürk kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Engin Öztürk kimdir? Vehbi Engin Öztürk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vehbi Engin Öztürk'ün biyografisi...

Öztürk Tonya Gayrimenkul Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Tonya Gayrimenkul Ve Otomotiv Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Öztürk tarafından kuruldu.

Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir?

Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir? Fatma Öztürk Gümüşsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Öztürk Gümüşsu'nun biyografisi...

Mehmet Özhaseki'den Esat Öztürk'e ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yol yapım çalışması nedeniyle çıkan tartışmanın ardından bıçaklı saldırıya uğrayan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü ziyaret etti.

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

Özgül Öztürk Aksu kimdir?

Mimar Özgül Öztürk Aksu, "Nimri'de Yeniden Hayat" projesiyle Türkiye'ye Uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü kazandırdı. Peki, Mimar Özgül Öztürk Aksu kimdir? Aksu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

mehmet öztürk kimdir Haberi

mehmet öztürk kimdir

Konut satışlarının 2016 Ocak ayı itibarıyla yeni yıl rekorunun sinyallerini verdiğini dile getiren Alpak & Neva İnşaat Kurucu Ortağı Mehmet Öztürk, artan enflasyon oranına rağmen konut fiyatlarının sabit kaldığına dikkat çekti.


Geçtiğimiz yıl yapılan seçimlerin ardından Aralık ayında büyük bir hızla artan konut satışlarının etkisinin devam ettiğini ifade eden Öztürk, “Sektördeki bu canlılığın yeni yılda yeni rekorlar getireceğini düşünüyorum. İnşaat sektöründeki yatırımcılarla bu konuda hemfikiriz. 2015 yılında yaklaşık 1 milyon 147 bin olan konut satışlarının 2016 yılında 1,5 milyon olmasını bekliyoruz.


Milli gelirin artması, asgari ücretteki ve emekli maaşındaki zamlar da satış beklentilerimizi destekler nitelikte. Bunlara bir de yurt dışından gelen yatırımcılar eklenince rakamın hedefimizin de üzerine çıkabileceğini öngörüyoruz” diye konuşan Öztürk, tüketicilere konut satın alırken dikkat etmeleri gereken püf noktalarını...