02 / 05 / 2024

Mehmet Özyıldız

Mehmet Özyıldız

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Nurkan Nalbant, Burak Halil Mirza, Ceyhun Öziş, Ogün Kalaycı ve Nuryıldız Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Kadir Yıldız tarafından kuruldu.

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız ve Nuh Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Akanyıldız Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akanyıldız Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamzah Alzabadı ve Mehmet Ali Ezzo ortaklığında kuruldu.

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özçelik tarafından kuruldu.

Özyıldızlar Grup Emlak Otomobil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldızlar Grup Emlak Otomobil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Yıldız tarafından kuruldu.

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Ocak, Elif Yıldız ve Mehmet Köksal ortaklığında kuruldu.

Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürol Akyıldız tarafından kuruldu. 

Yıldız Biçer'den Mehmet Çerçi'ye TOKİ göndermesi!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, düzenlediği basın toplantısında Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin TOKİ'nin sahibi gibi davrandığını söyledi.

İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılışına katıldı.

Özyıldırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Veysel Yıldırım ve Yüksel Yıldırım ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Düzce Hürriyettepe Mehmet Gündüz Parkı açıldı!

İller Bankası hibe kredisi ile Akçakoca Hacıyusuflar mahallesinde 7 dönüm araziye yapılan ve eski belediye başkanlarından Mehmet Gündüz’ün adı verilen park törenle hizmete açıldı.

Mehmet Özyıldız Haberi

Mehmet Özyıldız

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizayon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu. 


Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizayon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar,fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, rajlar,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları,istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri,otel,motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,...