18 / 05 / 2024

Mehmet Reşit Göğüş Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi

Mehmet Reşit Göğüş Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kentin yemek kültürüne yeni bir ivme daha kazandırıyor. Beledil ye, Mutfak Müzesi ve Aşçılık Okulu'ndan sonra şimdi de Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi açıyor...

Borsada geçen yıla göre daha çok temettü dağıtacak şirketler açıklandı

Borsa yatırımcısının tercihi olan temettü hisseleri bu sene yüzleri güldürecek. Şirketlerin bu yıl dağıtacakları temettüler bir önceki yıla göre artış gösterdi. İşte Borsa’da geçen yıla göre daha çok temettü verecek şirketler

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

SSK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri, 4A, 4B, 4C'liler dikkat: 5 bin lira emekli ikramiyesi tahsis numarasına göre ödeme...

Milyonlarca emeklinin gözü Kasım ayına çevrildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü dolayısıyla emeklilere 5 bin TL bayram ikramiyesi verilecek.  SSK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri, 4A, 4B, 4C'liler dikkat: 5 bin lira emekli ikramiyesi tahsis numarasına göre ödeme günleri...

TÜİK verilerine göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına yönelik ekonomik güven endeksi verileri açıklandı. Buna göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı.

Mehmet Hurşit Zorlu kimdir?

Cococola Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hurşit Zorlu kimdir? Mehmet Hurşit Zorlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ahmet Reşat Görür ne iş yapıyor? Ahmet Reşat Görür nereden mezun oldu?

Ahmet Reşat Görür kimdir Ahmet Reşat Görür mesleği nedir? Ahmet Reşat Görür eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Raşit Aygün tarafından kuruldu. 

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

Michael Schumacher'in İsviçre Cenevre Gölü'ndeki evi satışa sunuldu!

Formula 1'in 7 kez şampiyonluk kazanan rekortmen pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, İsviçre Cenevre Gölü'ne nazır, 'Aşk yuvamız' dedikleri evi 5.8 milyon Euro'ya satıyor...

Hastoprak İnşaat Turizm Hay.Gıda Dayanıklı Tüketim Mal.Temiz.Oyuncak San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Hastoprak İnşaat Turizm Hay.Gıda Dayanıklı Tüketim Mal.Temiz.Oyuncak San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşit Toprak tarafından açıldı.

Gökhan Sağnaklar'ın acı günü! Babası Mehmet Reşit Sağnaklar vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar hayatını kaybetti. 

Keser Gıda Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keser Gıda Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 120 bin TL sermaye bedeli iel Mehmet Reşat Keser, Mehmet Salih Keser ve Mehmet Şerif Keser ortaklığında kuruldu.

Mehmet Reşit Göğüş Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi Haberi

Mehmet Reşit Göğüş Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi

Dünyaca ünlü Gaziantep mutfağının lezzet değerlerinin yaşatılması için çalışmalar yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, mutfak müzesinin yanma bir de aşçılık eğitim merkezi açmak için harekete geçti. Belediye. Gaziantep mutfağının korunması, unutulmaması ve gelecek nesillere miras olarak aktarılması amacıyla hedeflediği projeyi hayata geçirmek için kolları sıvadı. 


BALIK YEME YERİNE BALIK TUTMA ÖĞRETİLECEK 


Baklavası, kebabı, lahmacunu ve onlarca çeşit yöresel yemekleri üe admı dünya mutfakları arasına yazdıran Gaziantep, bu alanda işi daha profesyonelce yapmak istiyor. Birbirinden lezzetli yemeklerin Gaziantep dışında da değer bulması ve başka insanlar tarafından da öğrenilmesi için Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi kurmayı hedefleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, burada Gaziantep'in lezzet değerlerini yaşatırken. bu ününü akademik zeminde de daha geniş kesimlere aktarmayı amaçlıyor. 


3 ANA BÖLÜM HALİNDE EĞİTİM 


Dünyada şehir adı ile anılan tek mutfağın...