09 / 05 / 2024

Mehmet Sadık Yüzügüldü

Mehmet Sadık Yüzügüldü

Mega Dönüşüm Proje İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi, Mehmet Sadık Yüzügüldü tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta Eyüp, Nişanca Mahallesi, Babahaydar Caddesi'nde kuruldu.

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Elinde altını ve doları olanların yüzü güldü! Yatırımcılara son dakika şoku!

Bu hafta yatırım araçlarından altın ve doların kazandırdığı belirlendi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok artış gösteren yüzde 24,48 ile Borusan Yatırım ve Pazarlama olarak açıklandı. İşte yatırımcıların merak ettiği o rakamlar...

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen örnek 25 köy evi görüntülendi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Altınözü ilçesinde, hak sahiplerine teslim edilen köy tipi deprem konutları FPV dronla görüntülendi.

Back To School dönemi e-ihracatçıların yüzünü güldürdü! Satışlar yüzde 20 oranında arttı!

Okulların açılmasıyla birlikte eğitim ürünleri ve kırtasiye malzemeleri satanların da yüzü güldü. Back To School olarak adlandırılan dönemin e-ihracat açısından da büyük fırsatlar doğurduğunu belirten sektör yetkilileri, satışların yüzde 20 oranında arttığını ifade ediyor.

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Emekliler müjde! Denizbank Haziran ayında yüzünüzü güldürecek

Müşteri kapma yarışında Denizbank emekli promosyonlarını yenilediğini ilan etti. Haziran ayında emeklilerin yüzünü güldürmeyi başaran Denizbank'a ilgi hayli büyük oldu. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası...

Müjde! Sandıktan ne çıkarsa çıksın: Telefonlarda vergi kalkıyor! Gençlerin yüzü gülecek! İşte Vergisiz iPhone Fiyatları

Vergisiz iPhone fiyatlarıyla gençlerin yüzü gülecek! Telefonlardan vergi kalkıyor, sandıktan ne çıkarsa çıksın, vaat yerine getirilecek! Muhalefet ve iktidar ortak paydada buluştu, kazanan geçler olacak. İşte ayrıntılar...

Emekli aylığı 7500 TL üstünde olanlar dikkat! Yüzünüzü güldürecek haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen Genel toplantısına yaptığı konuşma ile gündeme geldi. 7.500 TL üstünde emekli aylığı alanların yüzleri gülmeye başladı. Emekli vatandaşlar, detaylarla ilgili bilgi sahibi olmak için haberimize bakın.

Rakamı duyanın ağzı açık kaldı! Garanti Bankası başka bankayı tercih edeni pişman edecek

Garanti BBVA aracılığı ile paylaşılan emekli promosyonu güncellendi. Milyonlarca emeklinin gündeminden düşmeyen promosyon ödemelerinde bu rakamlar herkesin dikkatini çekti. Yüz güldüren rakamlara ulaşan promosyon ödemelerinin şartlarının detaylar haberimizde.

Emeklilerin yüzü gülecek! Bu bankadan emeklilere 10 bin TL'lik promosyon!

Emeklilik promosyonları iyice gündemdeyken bu banka yüz güldürecek bir haber ile geldi. İlgili banka emekli promosyonu olarak 10 bin TL veriyor!

EYT'liler hemen bakın! Nisan'da çifte maaş müjdesi! Peş peşe açıklanan rakam yüzleri güldürdü!

Meclis Genel Kurulu’nda görüşülmesi planlanan ilk düzenlemeler arasında emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili yasa düzenlemesi yer alıyor. EYT'liler hemen bakın! Nisan'da çifte maaş müjdesi! Peş peşe açıklanan rakam yüzleri güldürdü!

Uzun bir aradan sonra yatırımcıların yüzü güldü! Borsa yükselişe geçti! En fazla hangi sektör prim yaptı?

ABD, Avrupa ve İngiltere merkez bankalarının faiz kararlarının ardından küresel piyasalar karışık bir seyir izlerken, Borsa İstanbul günü yükselişle kapattı. BIST 100 endeksi yüzde 0,82 oranında değer kazandı.

Mehmet Sadık Yüzügüldü Haberi

Mehmet Sadık Yüzügüldü

Mega Dönüşüm Proje İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi, Mehmet Sadık Yüzügüldü tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu. 


Mega Dönüşüm Proje İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mega Dönüşüm Proje İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi adres: Eyüp, Nişanca Mahallesi, Babahaydar Caddesi,...