02 / 05 / 2024

Mehmet Sait Aslan

Mehmet Sait Aslan

Arşın Mimarlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Medeni Aslan, Cemil Aslan, Erdal Aslan, Mehmet Sait Aslan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi'nde kuruldu.

Aa Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aa Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Aslan tarafından kuruldu. 

Msb1 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msb1 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Yilmaz ve Mehmet Sait Bağ ortaklığında kuruldu.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Çoku ve Sabahattin Çoku ortaklığında kuruldu.

İzne Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzne Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Mehmet Nur Aslan tarafından kuruldu.

Manıtou Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manıtou Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Evran tarafından kuruldu.

Narin Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Narin Yapı Denetim Limited Şirketi  Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Mehmet Sait Narin tarafından kuruldu.

İNTES'in acı günü! Mehmet Sait Özcoşkun vefat etti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) üyesi Maki İnş. Turz. Nak. Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özcoşkun ve Mahmut Özcoşkun'un babaları Mehmet Sait Özcoşkun vefat etti. 

Aybar Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybar Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aybar ve Mehmet Sait Aybar ortaklığında kuruldu.

Mehmet Sait Başdaş'tan imar planı tepkisi!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, yaklaşık olarak 11 senede 61 bin kişinin İzmir'in merkezindeki Konak ilçesini terk ettiğini söyledi. Başdaş, "111 mahallesi bulunan Konak'ın 75 Mahallesinde doğal gaz yok. Çünkü imar planları yok" dedi.

Gk Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Kaplan ve Musa Gülşen ortaklığında kuruldu.

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Aslan ve Mehmet Kerem Gül ortaklığında kuruldu.

Öztürk Tonya Gayrimenkul Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Tonya Gayrimenkul Ve Otomotiv Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Öztürk tarafından kuruldu.

Mehmet Sait Aslan Haberi

Mehmet Sait Aslan

Arşın Mimarlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Medeni Aslan, Cemil Aslan, Erdal Aslan, Mehmet Sait Aslan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi'nde kuruldu. 


Arşın Mimarlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK 1.Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak.  2.Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak.  3.Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak.  4.Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak.  5.Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka...