05 / 05 / 2024

mehmet savaş polat kimdir

mehmet savaş polat kimdir

Türkiye Diyanet Vakfı(TDV), tarafından yurt içi ve yurt dışında 2015-2019 yılları arasında savaş, terör ve doğal afetlerden zarar gören 501 caminin yapım ve onarımının yapıldığı aktardı…

Yapımef İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapımef İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Polat tarafından kuruldu.

224 Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

224 Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mehmet Tuhahan Polat tarafından kuruldu.

Arenas Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arenas Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ünal Polat tarafından kuruldu.

Mahir Polat'tan tersane binalarındaki inşaata tepki!

Haliç kıyısında Fatih Sultan Mehmet’in kurduğu tarihi tersane binaları üzerinde gerçekleştirilen büyük bir inşaatın içine kurulan Çağdaş Sanat Fuarı’nın buradaki yıkımları unutturmasına tepki gösteren İBB Genel Sekreter yardımcısı Mahir Polat, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Savaşcı Group İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Savaşcı Group İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Savaşçı tarafından kuruldu.

Hatay Mehmet Arslan Cami açıldı!

Hatay'da hayata geçirilen Mehmet Arslan Cami hizmete açıldı. Açılışa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da katıldı.

Mehmet Polat: Gaziantep'te kredisiz ev almak imkansız!

Gürkan Emlak sahibi Mehmet Polat, Gaziantep'te artan kiraların vatandaşları mağdur ettiğini belirterek, halkın sorunlarından bahsetti.

Polat Konut Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polat Konut Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Polat tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Küçükçekmece, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

9016 Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

9016 Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Metin Polat ve Bilge Altuğ ortaklığıyla 140 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Üsküdar, Barbaros Mahallesi, Denizmen Sokak'ta kuruldu.

Malatya'daki inşaat sektörü en iyi yerde olacak!

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Mustafa Kırteke ve beraberindekiler. Yapı Denetim Müdürü M. Emin Dursun ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Mehmet Savaş'ı ziyaret etti.

Fitotek İlaç Kozmetik Biyomedikal Biyoteknoloji İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fitotek İlaç Kozmetik Biyomedikal Biyoteknoloji İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Mehmet Salih Polat ve Erdal Güneş tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Mehmet Polat kimdir?

Malatya Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat kimdir? Mehmet Polat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Polat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Polat...

Florya Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Florya Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Savaş tarafından Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

mehmet savaş polat kimdir Haberi

mehmet savaş polat kimdir

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü Mehmet Savaş Polat, Türkiye'deki bin 3 şube ve 149 ülkede, eğitim, kültür, sosyal ve dini hizmetleri destekleme çalışmaları yaptıklarını ve bunun yanında uluslararası yardım çalışmaları ile dünya genelinde ve İslam coğrafyasında faaliyetlerini devam ettirdiklerini söyledi.

TDV'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Suriye, Filistin, Filipinler ve Haiti ile Türkiye'de Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 2015-2019 yılları arasında savaş, terör ve doğal afetlerden dolayı tamamen yıkılan veya hasar gören camilerin inşası ile bakım ve onarımlarının yapılarak yeniden ibadete açılması sağlandı.

YeniAkit’in haberine göre,TDV'nin, dünyanın farklı bölgelerindeki camilerin inşası ile bakımı ve onarımı için  önemli görevler  aldığını belirten Polat, bu kapsamda 501 caminin yapım ve onarımının gerçekleştirildiğini aktardı. Polat, şu şekilde devam etti, "Fırat Kalkanı harekat bölgesinde 250, Zeytin Dalı...