04 / 05 / 2024

Mehmet Şeker yatırım açıklaması

Mehmet Şeker yatırım açıklaması

Aandolu'nun köklü aile şirketleri de Kovid-19'la mücadele içerisinde. Tüm şirketler bu krizden en az hasarla çıkmayı istiyor. Tosyalı, Erdemoğlu gibi şirketler 2020 için planladıkları yatırımlarını ertelemiyor...

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mehmet Özhaseki: Bugünlerde yatırım yapmayan pişman olacak!

MIPIM, 13-16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde, 29. kez gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirdi. Mehmet Özhaseki: Yabancıların Türkiye'ye ilgisi büyük, bugünlerde yatırım yapmayan pişman olacak" dedi..

Mesar Eğitim Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mesar Eğitim Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Rıza Esen, Mehmet Göçen ve SAYGIN Şahin ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

VA Konut Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

VA Konut Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de Volkan Kavşut ve Mehmet Akif Dilsiz tarafından kuruldu. 

Mehmet Ergün Turan: Türkiye yatırım cazibesini koruyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye'nin yaşanan sıkıntılara rağmen yatırım cazibesini koruduğunu belirterek, "Devletimiz, yabancı yatırımcıya yönelik, Türkiye'nin, İstanbul'un yarıştığı dünya metropollerine göre mevzuattan vergi düzenlemelerine kadar büyük kolaylıklar sunuyor" diye konuştu.

Ayasofya Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Ayasofya Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Mehmet Ali Ciğer tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Kasım'da kuruldu. 

Mesyap Yatırım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mesyap Yatırım Yapı Anonim Şirketi Mehmet Emin Soysal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

ANT Yapı Ümraniye'ye 600 milyon dolarlık yatırım yaptı!

Ümraniye’ye ilk yatırımlarım 1999 yılında yaptıklarını belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Ümraniye’de bugüne kadar yaklaşık 600 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 1500 konut yaptık. Yeni projelere de sıcak bakıyoruz” dedi.

İlk 5 ayda 4.8 milyar dolarlık yatırım geldi!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ilk beş ayda gerçekleşecek yatırımları değerlendirdi. Şimşek, "Yılın ilk beş ayında 4.8 milyar dolar doğrudan yabancı yatırım geldi'' şeklinde konuştu.

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Reşat Çalışkan, Mehmet Tayran Demir, Salih Sağında, Faruk Dindarol ve Mustafa Dindarol ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kahramanmaraş'a yılın ilk yarısında 140 milyon TL'lik yatırım!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, eğitimden- ulaşıma, kültürden-yeşil alana kadar birçok alanda yatırım yaptıklarını ve bunun devam edeceğini açıkladı.

İlk kez konut yatırımı yapacaklar nelere dikkat etmeli?

Mehmet Canıtatlı, Güneş'e ilk kez konut yatırımı yapmak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.

Ziyaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ziyaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bol ve Hasan Erdem Astam ortaklığında kuruldu.

Mehmet Şeker yatırım açıklaması Haberi

Mehmet Şeker yatırım açıklaması

2020 ’nin üçüncü çeyreğinde de salgın krizi sürüyor. Yakın geçmişte ekonomiye bu denli hasar veren bir salgın tecrübesi yaşanmadığı için şirketler de öngörülemeyen bir belirsizlikle baş etmeye çalışıyor. Anadolu'nun köklü ailelerinin gündeminde de kriz var.

Capital'den Nil Dumansızoğlu'nun haberine göre; bulundukları bölgeye adeta hayat veren bu aileler, krizin etkilerini en aza indirmek için var güçleriyle çalışıyor. Ancak aralarında bu zorlu süreçte ister istemez yatırıma ara veren veya erteleyenler de var. Örneğin Yeşim Tekstil CEO'su Şenol Şankaya, salgın nedeniyle yaklaşık yüzde 30'luk bir kapasite kayıpları olduğunu anlatıyor. Özdilek Holding, toplamda yüzde 30'luk bir küçülme bekliyor. Tablo zorlu. Buna rağmen üretime ve yatırıma devam etme planları yapan aileler çoğunlukta. 

Sanko Holding'in yönetim kurulu başkanı Zeki Konukoğlu, “Tüm bu olumsuzluklara rağmen 2020 için planladığımız...