01 / 05 / 2024

Mehmet Sezer İBB Emlak Müdürlüğü

Mehmet Sezer İBB Emlak Müdürlüğü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Müdürü Mehmet Sezer, 5 Mayıs 2011 tarihinden itibaren Emlak Müdürü olarak görev yapmaktadır. Sezer, 2003'ten beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Encümen Müdürlüğü, İhale İşleri Müdürlüğü yapıyordu.

Buğra Gökce'den Mehmet Şimşek'e 'konut kredisi' cevabı: 'Halk mülksüzleşti'

İBB eski Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in “AK Parti hükümetleri öncesi, konut kredisi yok denecek kadar azdı” sözlerine cevap verdi. İşte Buğra Gökce'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

İBB Başakşehir'deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatını iptal etti!

Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatı İBB tarafından iptal edildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Mehmet Tevfik Göksu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümü artırmak için AK Parti grubu olarak UKOME'den izin alma ve para yatırma zorunluluğunu kaldırdıklarını dile getirdi.

Taksim Meydanı projesine Heykeltraş Mehmet Aksoy'dan itiraz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), “Taksim Kentsel Tasarım Yarışması” düzenledi. Heykeltraş Mehmet Aksoy, yarışmada finale kalan 3 projeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Mehmet Nuri Ersoy'a Galata Kulesi mektubu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye mülkiyetinde bulunan Galata Kulesi'nin Kültür ve Turizm Bakanlığı'na devir kararına ilişkin Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a mektup yazdı...

Mehmet Çakılcıoğlu: Kanal İstanbul'un yapılacağına inanmıyoruz!

İBB’nin düzenlediği “Kanal İstanbul Çalıştayı”, İstanbul Kongre Merkezinde yapıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mehmet Çakılcıoğlu'nun yer aldığı çalıştay’a 2685 kişi katıldı...

Mehmet Tevfik Göksu'dan Kemerburgaz Kent Ormanı açıklaması!

İBB’nin, yapımına 2015'te başladığı Kemerburgaz Kent Ormanı yarın hizmete açılacak. Mevcut İBB yönetiminin ‘İmara değil halka açıyoruz’ ilanına ise İBB AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu sert tepki göstererek, "Basit bir algı operasyonu yapılıyor" dedi.

Mehmet Koçarslan'dan İBB’ye 930 milyon TL’lik icra takibi!

Hisselerinin büyük çoğunluğu, ünlü işletmeci Mehmet Koçarslan'daki Ün-Yapı A.Ş., Etiler'de 7 bin 272 metrekarelik arazi için İBB’den kazandığı kamulaştırmasız el atma tazminatının tahsili için 930 milyon TL'lik icra takibi başlattı.

Türkiye'de Çin Tıbbı Üniversitesi kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na Türkiye'de Çin Tıbbı Üniversitesi kurulması için çalışma başlatılması talimatı verdi.

Üsküdar Rumi Mehmet Paşa turizm tesis alanı imar planı askıda!

İBB tarafından Üsküdar Rumi Mehmet Paşa Mahallesi, 431 ada, 27, 28 ve 42 parsellere ilişkin Turizm Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Mehmet Şimşek Deniz kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Eski Başkanı ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Öğretim Üyesi Mehmet Şimşek Deniz kimdir? Mehmet Şimşek Deniz'in biyografisi, özgeçmişi...

Mehmet Sezer kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Müdürü Mehmet Sezer, 5 Mayıs 2011 tarihinden itibaren Emlak Müdürü olarak görev yapmaktadır. Sezer, 2003'ten beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Encümen Müdürlüğü, İhale İşleri Müdürlüğü yapıyordu.

Mehmet Sezer İBB Emlak Müdürlüğü Haberi

Mehmet Sezer İBB Emlak Müdürlüğü

Mehmet Sezer kimdir?


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Müdürü Mehmet Sezer, 1973 yılında Amasya’nın Merzifon ilçesinde doğdu. 1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başlayarak Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde 5 yıl Müdür Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra kısa bir süre Özel Sektörde Yönetici olarak çalıştı.


2003 yılından itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Encümen Müdürlüğü, İhale İşleri Müdürlüğü, Emlak Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı ve Genel Sekreter Yardımcısı Danışmanlığı görevinde bulundu.


Mehmet Sezer, 05.05.2011 tarihinden itibaren Emlak Müdürü olarak görevine devam etmektedir. İşletme Fakültesi Mezunu olan Mehmet Sezer evli ve 2 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.



Mehmet Sezer iletişim bilgileri!


Emlak Müdürlüğü


Adres: Binbirdirek Mh. Piyer Loti Cd. No:4 Fatih - İstanbul

Telefon: 0212 455 33 88

Faks: 0212 449 51 33

E-mail:...