08 / 05 / 2024

Mehmet Sıkı kimdir

Mehmet Sıkı kimdir

Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Sıkı, "Çalışmaların geciktirilmeden başlaması için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun vereceği talimat bekleniyor.

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Soyarıcı kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Birlik mensucat  Ticaret ve Sanayi İşletmesi A.Ş Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Soyarıcı kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Soyarıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Soyarıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Soyarıcı'nın hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Adnan Dabak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Credıtwest Faktoring A.Ş Bagimsiz Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Adnan Dabak kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Adnan Dabak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Adnan Dabak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Adnan Dabak'ın hayatına dair merak edilenler.

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Turner'den şantiyelerde tedarik sıkıntısına ve maliyet artışına çözüm geldi!

Turner'in Türkiye Direktörü Mehmet Sami Kılıç, hızlı artan maliyetler ve malzeme tedarik sıkıntısına çözüm buldu! Kılıç, “Dönem daha planlı inşaat yapmak, tedarik sürecini iyi planlayarak israfı önleyen Yalın İnşaat yöntemlerini kullanmak" dedi.

Mehmet Doruk Pamir kimdir?

O.D.T.Ü Mimarlık Fakültesi 1960 mezunu, mimar Mehmet Doruk Pamir kimdir? Mehmet Doruk Pamir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Doruk Pamir'in biyografisi...

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Mehmet Mısırcı kimdir?

Öz Er-Ka İnşaat'ın kurucusu Mehmet Mısırcı kimdir? Mehmet Mısırcı, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hayriye Sözen kimdir?

Mimari üretimine 2012 yılından itibaren HS Mimarlık ofisinde devam eden Mimar Hayriye Sözen kimdir? Hayriye Sözen hangi işlere imza attı? İşte Mimar Hayriye Sözen..

Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Bahri Kılıç vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden mezun olan Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Bahri Kılıç vefat etti. Kılıç'ın 1953'lü sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınlattı.

Mehmet Sıkı kimdir Haberi

Mehmet Sıkı kimdir


Kuş Cenneti’ni korumak ve geliştirmek amacıyla alınan kararların bir an önce hayata geçirilmesi için Bakan Eroğlu’nun talimatı gerekiyor


Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Sıkı, İzmir Kuşcenneti'ni korumak ve geliştirmek için alınan kararların "acilen" uygulanmasını istedi. Sulak alanın gün geçtikçe kötüleştiğini söyleyen Sıkı, "Kuşcenneti'nde 27 yıldan beri görülen kuraklığı DSİ'ye verdiği talimatla bitiren Sayın Bakanın Koruma Kurul Kararlarının uygulanması için de aynı hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz" diye konuştu.


Büyük tehlike

Homa Dalyanı'nın, İzmir Kuş Cenneti'nde yaşayan 290 kuş türünün barınma, sığınma, üreme ve beslenmeleri için adeta "kuşların mutfağı" konumunda olduğunu ifade eden Mehmet Sıkı, burada ada ve yarımadaların, dalga hareketleriyle aşınarak yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. 

Diğer iki adanın da gerekli müdahalelerin yapılmasında gecikme olursa tamamen yok...