03 / 05 / 2024

Mehmet Şükrü Erdinç

Mehmet Şükrü Erdinç

Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende, Gaziosmanpaşa ve Sarısakal Mahallesi’nde oturan vatandaşlara tapuları teslim edildi.

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Karlı Group İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlı Group İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şükrü Karlı tarafından kuruldu.

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şükrü İlkel, Fuat Turgut Demiroğlu ve Mustafa Erol Bircanoğlu ortaklığında kuruldu. 

CL KR İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CL KR İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Öcal tarafından 40 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Beykoz, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Kavak Sokak, Smart Plaza B Blok'ta kuruldu.

Kulhan Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulhan Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yahya Saatçı ve Mehmet Şükrü Hancıoğlu ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Adana Yüreğir'de 14 adet taziye evi hizmete açıldı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ile birlikte Camili Mahallesi'ni ziyaret edip, çalışmaları yerinde inceledi.

Mahmut Çelikcan Camili Taziye Evi çalışmasını denetledi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ile birlikte Camili Mahallesi'ni ziyaret edip inşaatı bitmek üzere olan Camili Taziye Evi'ni ve yol çalışmaları inceledi.

Yıldız ŞY Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız ŞY Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 4 Mart 2015'te, Beylikdüzü'nde Mehmet Şükrü Yıldız, Şakir Yıldız ortaklığında kuruldu.

Bilhan Yapı Uluslararası İnşaat Müteahhitlik ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bilhan Yapı Uluslararası İnşaat Müteahhitlik ve Yatırım Anonim Şirketi, Akif Bil, Mehmet Şükrü Hancıoğlu tarafından 1 milyon 210 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu.

Metalsac İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Metalsac İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Mehmet Çıkrıkçıoğlu, Hasan Çıkrıkçıoğlu tarafından 51 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Kasım'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Nida Kule'de kuruldu.

Alemdar Öztürk: Ceyhan'ı hakettiği noktaya taşıyacağız!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, "Özellikle kentsel dönüşüm konusunda milletvekillerimiz Necdet Ünüvar, M. Şükrü Erdinç ve Fatoş Gürkan ile birlikte Sayın idris Güllüce ile yaptığımız görüşmelerde plan ve programımızı arz ettik" dedi.

Adana adliye binasının ihalesi yapıldı!

Adana'nın büyük bir Adalet Sarayı’na kavuşacağını bildiren AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, “Önümüzde 2 aylık netleşme süreci var. İhale sürecinin kesinleşme safhasından sonra Adana Adalet Sarayı’nın temeli atılacak.” dedi...

MDMC İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

MDMC İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Mehmet Çıkrıkçıoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Şubat 2014 tarihinde Yakacık, Cumhuriyet Mahallesi, Ferman Caddesi'nde kuruldu.

Mehmet Şükrü Erdinç Haberi

Mehmet Şükrü Erdinç

Burada konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, “40 yıldan bu tarafa çözülememiş olan mülkiyet sorunu çözüme kavuştu. 2023 yılının enerji merkezi olmaya layık Ceyhanımıza modern şehirciliğin en güzelini sunacağız” dedi.

Törene katılan AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ise, “Gaziosmanpaşa ve Sarısakal Mahallesi’nin bu sorununu yıllarca söz vermelerine rağmen çözemediler ancak belediye başkanımız bir buçuk yıl içerisinde sorunu çözdü” diye...