06 / 05 / 2024

Mehmet Tahir Kır

Mehmet Tahir Kır

Metak İnşaat Taahhüt Peyzaj Gıda Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi, Mehmet Tahir Kır tarafından 16 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta Ümraniye, Elmalıkent Sitesi'nde kuruldu.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Ticaret Bakanı Muş açıkladı: Eylül ayı ihracatında rekor kırıldı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, dış ticaret rakamlarını açıklayarak Eylül ayında ihracatta rekor kırıldığını söyledi.

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi için taşınma kararı!

Kırıkkale'nin şehir merkezinde bulunan  Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik TOKİ ile protokol yapılması için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verildi.

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Kırşehir Kaman'da işletmecisinden kiranın yarısını alan iş yeri sahibi örnek oldu!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde dükkan sahibi olan Mehmet Demir, kiracısından sıkıntılı süreç geçinceye kadar kira ücretinin yarısını alacak

Şükür Araştırma Analiz Arşivleme Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şükür Araştırma Analiz Arşivleme Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Kırıkkale'ye YHT müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Kırıkkale’nin kısa bir süre içerisinde Yüksek Hızlı Tren (YHT) hizmetine açılacağını söyledi.

Mehmet Günsür İtalya'da köy evi aldı!

Kazandığı paraları gayrimenkule yatıran yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, son olarak İtalya’nın güneyinde yer alan küçük bir köyden bahçe içinde iki katlı bir ev aldı.

Şahinbey Kürüm Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey İlçesi’nin yeni mahallerinden olan Kürüm Mahallesine hayata geçirdiği sosyal tesisin açılışını gerçekleştirdi.

Kırıkkale'ye sanayi sitesi müjdesi!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı sanayi esnafına beklenen müjdeyi verdi. 

Kırıkkale’nin yeni adliye binası hizmete girdi!

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, yeni hizmete giren adliye binasını basın mensuplarına tanıttı. Adliye binasının 40 bin metrekare olduğunu söyleyen Ayaz, binada 42 duruşma salonun olduğunu ifade etti.

Şahinbey Kürüm Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Kürüm Mahallesi’ne inşa ettirilen sosyal tesisin inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

Kırıkkale TOKİ projesinde inşaat sürüyor!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri, emekliler için inşa edilen TOKİ bloklarında inşaat çalışmalarını inceledi. 

Mehmet Tahir Kır Haberi

Mehmet Tahir Kır

Metak İnşaat Taahhüt Peyzaj Gıda Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi, Mehmet Tahir Kır tarafından 16 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 


Metak İnşaat Taahhüt Peyzaj Gıda Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi iş konusu; A) İNŞAAT TAAHÜT  FAALİYETLERİYLE İLGİLİ OLARAK. 1   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.   Türkiye sınırları içinde veya...