07 / 05 / 2024

Mehmet Tatar kim

Mehmet Tatar kim

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar, Ceyhan depreminin üzerinden geçen 16 yılda da afet yönetim sisteminin hala çözümün değil, sorunun bir parçası olmaya devam ettiğini söyledi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

Tatar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tatar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Tatar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mert Muhittin Tatar, Gülşah Tatar, Hülya Tatar Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 27 Nisan'da Esenler'de kuruldu.

Mehmet Tatar: Deprem zararını azaltma çalışmalarına hazırız!

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar, Her yıl tekrarlanmakta olan "Deprem Haftası" deprem başta olmak üzere tüm afetler konusunda toplumsal bilinçlenmeyi ve kamusal örgütlenmeyi hedeflediğini ancak; bu amacın ne kadar gerçe

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Tatar: Çoğu binanın bodrum katlarında su birikiyor!

Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar alüvyon topraklar ve yer altı sularının yükselmesi nedeniyle Güney Adana'nın herhangi bir depremde büyük zarara uğrayacağını söyledi.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Mehmet Tatar: Zemin etüdü denetimleri ciddi yapılmalı!

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şubesi Başkanı Dr. Mehmet Tatar ve yönetim kurulu üyeleri Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı ziyaret ederek zemin etüdü raporları konusunu istişarede bulundu...

Mehmet Tatar: Deprem politikası oluşturulmalı!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar, Ceyhan depreminin üzerinden geçen 16 yılda da afet yönetim sisteminin hala çözümün değil, sorunun bir parçası olmaya devam ettiğini söyledi.

Mehmet Tatar: Deprem gerçeğini unutuyoruz!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar, Ceyhan depreminin üzerinden geçen 16 yılda da afet yönetim sisteminin hala çözümün değil, sorunun bir parçası olmaya devam ettiğini söyledi.

Mehmet Tatar: Yaşadığımız çevre afetlere karşı güvensiz!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar yaptığı açıklamada " Yaşadığımız çevre bugün, düne göre afetlere karşı daha güvenli değildir ” dedi.

Mehmet Tatar: Ülkemizde deprem üretecek 485 fay zonu daha var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar, ülkemizde 5.5 ve daha büyük deprem üretecek boyutta 485 adet fay segmenti veya fay zonunun yer aldığı bilindiğini söyledi.

Mehmet Tatar kim Haberi

Mehmet Tatar kim

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar, depremlerde yaşanan acıların son bulması için depremden sonra çare arama politikası yerine, deprem öncesi önlemleri içeren halkın yararına bir deprem politikası oluşturulmasını istedi. 


Türkiye'de nüfusun yaklaşık yüzde 93'ünün aktif deprem kuşağı üzerinde bulunduğunu ve yüzde 98'inin deprem riski altında olduğunu belirten JMO Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar, "Bilinen bu ciddi risklere rağmen yapılan uyarılar dikkate alınmadığı için doğa olaylarının afete dönüşmektedir. 


Depremlerde binlerce insanımızı yitiriyor, önemli maddi kayıplara uğruyoruz. 

Doğal afetlerin türü ne olursa olsun her yıl ortalama Gayri Safi Milli Hasıla'nın yüzde 3'ü oranında zarara neden olmaktadır. Deprem zararlarının azaltılmasının bu konudaki temel politikaların saptanmasına bağlıdır. Depremden sonra çare arama politikası yerine, deprem öncesi önlemleri içeren halkın yararına bir...