03 / 05 / 2024

Mehmet Tevfık Göksu esenler projeleri

Mehmet Tevfık Göksu esenler projeleri

30 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti tarafından tekrar Esenler Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfık Göksu, yeni dönemde yepyeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Esenler'de yılda 1.150 konut yıkıldı! Tevfik Göksu: Her bir sokak için dönüşüm projesi hazır!

Esenler Belediye başkanı Tevfik Göksu, na ilişkin konuştu ve yılda 1.150 konut yıktıklarını, her bir sokağın ne zaman dönüşeceğine ilişkin projenin de hazır olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar...

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

Tevfik Göksu'dan akbil müjdesi! İETT öğrenci akbili şu an ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, pazartesi günü İBB Meclisi'ne verecekleri teklifle, öğrenci akbillerine uygulanan yüzde 40'lık zammı kaldıracaklarını söyledi. Peki şu anda öğrenci akbili ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na metro tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu metro projeleri konusunda eleştirdi.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu anlaşmazlığı!

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tevfik Göksu'dan Oruç Reis Mahallesi'ndeki dönüşüme ilişkin açıklama!

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Oruç Reis Mahallesi'nde yaklaşık 16 bin daire olduğunu, proje sonunda bu sayının 9 bin konut haline geleceğine dikkat çekti ve projeyle ilgili bilgi verdi.

Tevfik Göksu'dan Yeşilpınar'daki kentsel dönüşüme tepki!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu Eyüpsultan'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında Gençlik Parkı'nın yıkıma dahil edilmesine tepki gösterdi.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesi açıklamalarına yanıt verdi. Göksu, Kanal İstanbul'u anlattı...

Mehmet Tevfik Göksu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümü artırmak için AK Parti grubu olarak UKOME'den izin alma ve para yatırma zorunluluğunu kaldırdıklarını dile getirdi.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm payı eleştirisi!

2018 yılında raylı sistemlere ayrılan bütçenin, 2021 yılında düşürülmesine dikkati çeken İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, kentsel dönüşüme ayrılan payın da azaldığını belirtti.

Erne İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Reklamcılık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erne İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Reklamcılık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Deniz ve Mehmet Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kardaş tarafından kuruldu.

Mehmet Tevfık Göksu esenler projeleri Haberi

Mehmet Tevfık Göksu esenler projeleri


30 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti tarafından tekrar Esenler Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfık Göksu, yeni dönemde yepyeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. 


Göreve geldiği 2009 tarihinden bu yana, sosyal, kültürel ve fiziki projelerle Esenler'in algısını değiştiren ve Esenler'e yeni bir çehre kazandıran Belediye Başkanı Göksu, yeni dönemde yapacağı çalışmalarla ilçeye yeni bir soluk kazandıracak. Yeni dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 62 tane dev projeyi hayata geçirecek olan Göksu, özellikle spor altyapısı, otopark, kentsel dönüşüm çalışmaları ve sosyal projelere ağırlık vereceğini belirtiyor. Önümüzdeki 5 yılda Esenler'in öncelikli projelerini Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı M. Tevfik Göksu'dan dinledik. 

Yeni dönemde öncelikli çalışmalarınız hangi alanda olacak. 

Önümüzdeki 5 yıl içinde spor...