18 / 05 / 2024

Mehmet Ümit Şahin

Mehmet Ümit Şahin

Amcabey Yapı İnşaat Medya Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ümit Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Halid İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halid İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ümit Şahin tarafından kuruldu.

Türkşeker Genel Müdürü Şahin'den piyasaları rahatlatan açıklama: Şeker arzında sıkıntı yok!

Muhiddin Şahin, "Kıtlık olacak kaygısı içerisine girmeye gerek yok. Şeker üretiminin bu yıl çok daha iyi olacağını ümit ediyoruz.". İşte haberin devamı….

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

Forminds Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Forminds Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yaşar, Mehmet Umut Şahin, Mustafa Asım Sarı ve Sami Aktaş ortaklığında kuruldu.

Random Premium Otelcilik Turizm Organizasyon Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Random Premium Otelcilik Turizm Organizasyon Dış Ticaret Şirketi Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şahin Altunkaynak ve Ümit Tunçer tarafından  kuruldu.

Girift Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Girift Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Umut Şahin, Mustafa Asım Sarı ve Mustafa Yaşar ortaklığında kuruldu.

Ümit Şahin: Kanal İstanbul projesi Paris Anlaşması’na aykırı!

İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşen Kanal İstanbul Çalıştayı’nın öğleden sonraki oturumda sunum yapan Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Sabancı Üniversitesi İklim Çalışmaları Koordinatörü Dr. Ümit Şahin, Kanal İstanbul projesinin Paris Anlaşması’na aykırı olduğunu dile getirdi...

Ayvacık’ta yıkım yok, çatlayan binalar var!

Çanakkale  Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, meydana gelen deprem sonrasında yıkım olmadığını çatlak binaların giderilebileceğini söyledi.

Eskina Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskina Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Onutçu, Ateş Beyhan ve Mehmet Ümit Çelik ortaklığında kuruldu. 

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda ticari alanlar satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısında sona gelindi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Tülin Şahin ve Mehmet Özer evlerini ayırdı!

12 yıllık evliliklerine son verme kararı veren Tülin Şahin ve Mehmet Özer çifti evlerini şimdiden ayırdı. Elif, Şahin ve Özer çiftinin önümüzdeki ayın sonunda boşanacaklarını açıkladı.

Mehmet Ümit Şahin Haberi

Mehmet Ümit Şahin

Amcabey Yapı İnşaat Medya Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ümit Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Amcabey Yapı İnşaat Medya Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Şirket, 634 sayılı kat mülkiyet kanununa göre irtifaklar, kat mülkiyeti, devir mülkiyeti, kurmak, bunları kiraya vermek, devretmek ve bu konularda taahhütlere girmek.  2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve...