05 / 05 / 2024

Mehmet Yardibi projeleri

Mehmet Yardibi projeleri

Reysaş gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre şirkette Kurumsal iletişim Müdürü olarak görev yapan Mehmet Yardibi Reysaş Gayrimenkul'den ayrıldı.

Prof. Dr. Mehmet Tanyaş kimdir? Ne zaman profesör oldu? Hangi projeleri yönetti?

Prof. Dr. Mehmet Tanyaş nerelidir? Hangi üniversitede öğretim üyesi olarak çalıştı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Denge Holding’de ne iş yapıyor? İşte Mehmet Tanyaş ile ilgili merak edilen her şey...

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Mehmet Ersoy: Modern şehirler inşa edeceğiz!

Şehirler hakkında önemli projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Türkiye, kendi özgün yapısını ve medeniyetini tüm zenginliğiyle yansıtan modern şehirlerin inşasını da gerçekleştirmeye muktedirdir'' dedi.

Mehmet Özhaseki: Ankara için 5 bine yakın projemiz var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Ankara genelinde gerek çevre, gerekse merkez ilçelerimizde 5 bine yakın projemiz var. Bu projeleri gerçekleştirmeye bizim gücümüz yeter, tecrübemiz var" dedi...

Mehmet Özhaseki'nin Ankara’ya vizyon katacak dev projeleri!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projelerin detayları belli oldu...

Mehmet Özhaseki: İnşaatlar belediyelerin işi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, belediyelerin bütçe ve ihaleleriyle ilgili süreçlerini anlattı. Özhaseki, metro projeleri için hükümetten destek alındığını kaydetti.

Mehmet Özhaseki'den Ankara'ya stadyum sözü!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Ankara'da yapacağımız 55 bin kişilik kapasiteli stadyumun projeleri üzerinde son halini verdik" diye konuştu. 

Mehmet Özhaseki: Ankara için 100’dan fazla projemiz var!

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, 100’dan fazla projeleri olduğunu söyledi.

TOKİ projeleri İstanbul'a yeni değerler katacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, İstanbul'da inşası süren projeleri yerinde inceleyerek, üretimlerin şehre yeni değerler katacağını belirtti...

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Kahramanmaraş'ın projeleri incelendi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş'ta inşaatı devam eden projeleri inceledi.

Mehmet Özhaseki: Sur'u ayağa kaldıracağız!

Fikirtepe ve Sur’da yürütülen projeleri anlatan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, anayasa değişikliğine ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Müezzinoğlu Balıkesir'de projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulunarak Başkan Ahmet Edip Uğur ile görüştü.

Mehmet Yardibi projeleri Haberi

Mehmet Yardibi projeleri

Reysaş Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizde Kamusal İletişim Müdürü olarak görev yapmakta olan Sn.Mehmet Yardibi'nin şirketimiz ile ilişiği kalmamıştır.


Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine...