17 / 05 / 2024

Mehmet Yusuf Marangoz

Mehmet Yusuf Marangoz

Inception Turizm Seyahat ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Şişli'de, Eser Çapar, Mehmet Yusuf Marangoz ortaklığında kuruldu.

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yusuf Elbeyli tarafından kuruldu.

‘Mehmet Şimşek’in bankacılarla görüşmesi sonra borsa yükselmeye devam edebilir’

Galata Menkul Araştırma Müdürü Yusuf Kavak, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bankacılarla gerçekleştireceği toplantının ve para politikası kurulu toplantısının ardından çıkacak sonuçlara göre borsanın yükselişinin devam edebileceğini ifade etti.

Hec Mühendislik Danışmanlık Arge Teknoloji  Limited Şirketi kuruldu!

Hec Mühendislik Danışmanlık Arge Teknoloji  Limited Şirketi Şişli’de   10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Buğrahan Yorğun ve  Mehmet Yusuf Erbişim tarafından kuruldu.

V2 Motor İnşaat Reklam Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

V2 Motor İnşaat Reklam Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yusuf Avcı tarafından kuruldu.

Kraft Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kraft Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yusuf Yetkin tarafından kuruldu.

Mye Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mye Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yusuf Ege tarafından kuruldu.

3m Burak İnşaat Malzemeleri İhracat İthalat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Burak İnşaat Malzemeleri İhracat İthalat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mansur Marangoz tarafından kuruldu. 

Mehmet Ceylan, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığına Mehmet Ceylan, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcılığına Fatih Çiftçi, Kalkınma Bakan Yardımcılığına da Yusuf Coşkun getirildi.

Erciyes Üniversitesi'ne yeni eğitim bloğu inşa edilecek!

Hayırsever Mehmet-Yusuf-Fatma Türkan Palamut ailesi, Erciyes Üniversitesi Develi Seyrani Kampüs alanına 7. Eğitim Bloğu Binası’nı inşaa ederek, Erciyes Üniversitesi’ne bağışlayacağı binanın protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Inception Turizm Seyahat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inception Turizm Seyahat ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Şişli'de, Eser Çapar, Mehmet Yusuf Marangoz ortaklığında kuruldu.

Mehmet Aygün, Günaylar Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi A.Ş.yi kurdu!

Günaylar Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Başkan Yardımcısı Temel Aygün ve Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aygün...

Yalova'daki Hacımehmet Ovası tartışma konusu oldu!

Marmara Depreminde birçok binanın yıkıldığı ve yaklaşık 1500 kişinin yaşamını yitirdiği Yalovadaki Hacımehmet Ovasında, iki hafta önce alınan kat sayısının artırılması kararı, 17 Ağustos 1999daki felaketin 12. yıl dönümünde tartışma konusu oldu

Mehmet Ellibeş: Gölcük'un altyapısı yenilendi!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Gölcük, depremden sonra yapılan çalışmalarla tamamen değişmiş altyapısı, binaları, sahili ve parklarıyla yeniden geçmişi aratmayacak günlerine kavuştu" dedi

Mehmet Yusuf Marangoz Haberi

Mehmet Yusuf Marangoz

Inception Turizm Seyahat ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Eser Çapar, Mehmet Yusuf Marangoz ortaklığında kuruldu.


Inception Turizm Seyahat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1- Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastahane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve...