28 / 04 / 2024

Mehmet Zeki Gümüş

Mehmet Zeki Gümüş

Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Gülay Büyükşimşek, Rasim Oğuzcan Solakoğlu, Mehmet Zeki Gümüş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Gülmez tarafından kuruldu.

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

Mehmet Tevfik Göksu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümü artırmak için AK Parti grubu olarak UKOME'den izin alma ve para yatırma zorunluluğunu kaldırdıklarını dile getirdi.

Mehmet Hilmi Güler: Binaların durumunu gözden geçirelim!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, Dr. Mehmet Hilmi Güler; Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı'nda ilçe belediyelerine çağrıda bulunarak, binaların durumunun gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Gümüş tarafından kuruldu.

Mehmet Tevfik Göksu'dan Kemerburgaz Kent Ormanı açıklaması!

İBB’nin, yapımına 2015'te başladığı Kemerburgaz Kent Ormanı yarın hizmete açılacak. Mevcut İBB yönetiminin ‘İmara değil halka açıyoruz’ ilanına ise İBB AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu sert tepki göstererek, "Basit bir algı operasyonu yapılıyor" dedi.

Mehmet Zeki Adlı kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü görevine vekâleten atanan Mehmet Zeki Adlı kimdir?

Proyapı Mühendislik'in acı günü! Mehmet Zeki Aygen vefat etti!

Proyapı Mühendislik'n şirket ortaklarından Akif Aygen'in babası Mehmet Zeki Aygen vefat etti. Merhumun cenazesi bugün defnedilecek.

Gümüşhane'de inşaat halindeki okullar incelendi!

Gümüşhane Kaymakamı Mehmet Durgut, İl Milli Eğitim Müdürü Şeydi Doğan ile birlikte inşaatı devam eden okulları incelemelerde bulundu.

Mehmet Nuri Göçmen Şanlıurfa'da 4 yeni okul açacak!

Şanlıurfalı iş adamı Mehmet Nuri Göçmen, tekstil ve inşaat sektöründeki başarısının ardından şimdi de eğitim sektörüne yatırım yaptı.

Mehmet Ellibeş Gölcük'teki dönüşüm hakkında bilgilendirdi!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi 30'ncu Yürütme Kurulu Toplantısına katılarak Gölcük hakkında genel değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Fatih Güven, Afşin'deki yatırımlar hakkında konuştu!

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, fidanlık arazisinde yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşaatı ve diğer yatırımları konuştu.

Mehmet Zeki Gümüş Haberi

Mehmet Zeki Gümüş
Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Gülay Büyükşimşek, Rasim Oğuzcan Solakoğlu, Mehmet Zeki Gümüş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri,tüneller,limanlar,fabrikalar,yollar Köprüler,bentler,barajlar,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar,resmi kurum ve hizmet binaları Beton,asfalt,karayolu,liman binaları,işhanları,ticari yapılar,atölyeler,imalathaneler ile her Türlü toplu konut,kooperatif meskenleri,kara ve demir yolları,hava meydanları,istasyonlar, Otogarlar,otoparklar,garajlar,çarşı mağaza,Pazar işyeri,otel,motel,villa pansiyon,hastane,cami Dispanser,sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık Tesisleri,tatil köyleri,okul inşaatı,eğitim merkezleri,öğrenci yurtları,gölet ve iskele,turistik Konaklama,ucuş pistleri,sportif ve tamamlayıcı tesisler,sivil ve askeri inşaat ve dekorasyon...