30 / 04 / 2024

Mekan Atölyesi iletişim

Mekan Atölyesi iletişim

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

AC Yapı'nın PR ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Mimarin Köyce Alaçatı iletişim!

Mimarin Köyce Alaçatı iletişim için 0232 446 0 406 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam arsa alanı 16 dönüm olarak belirlenen proje Suv Yapı imzası taşıyor.

Yıldız Gelişim Atölyesi Arge Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Gelişim Atölyesi Arge Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa İçen tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Esenler'de kuruldu.

Topkapı İnİstanbul Evleri iletişim!

Toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana gelen projede bloklar 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı olarak tasarlandı. Topkapı İnİstanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 633 olarak belirlendi.

Zeytinburnu Inİstanbul iletişim!

Zeytinburnu Inİstanbul iletişim numarası 444 9 633 olarak belirlendi. Daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteren proje 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı bloklardan meydana geliyor.

Bursa'da Can Şimşek Mimarlık Atölyesi açıldı!

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek, kendi ismini taşıyan mimarlık atölyesini yeni yerinde hizmete açtı. Can Şimşek Mimarlık Atölyesi’ isimli işyerini düzenlediği kokteyl ile açılışını gerçekleştirdi.

Çekmeköy Dekon Silva iletişim!

Çekmeköy Dekon Silva iletişim numarası 0216 540 97 00 olarak belirlendi. Dekon İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1 bahçe ve çatı dubleksi dairelere kadar farklı seçenekler sunuluyor.

İskenderun Altın Vadi Residence iletişim bilgileri!

İskenderun Altın Vadi Residence toplam 501 adet daireden oluşuyor. Mayıs ayında temelleri atılan proje 22 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İskenderun Altın Vadi Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Gelecek Yapı Referans Evleri iletişim!

Tuzla'da Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Tuzla Referans Evleri Referans Çatı Cafe, kapalı sosyal tesis alanı, peyzaj alanları yüzme havuzu, açık otopark, yürüyüş parkuru gibi imkanlarla inşa ediliyor. Gelecek Yapı Referans Evleri iletişim bilgile

Manisa Look Atılgan iletişim bilgileri!

Manisa Look Atılgan projesi 48 adet 1+1 daire, 35 tane 3+1, 48 tane 2+1 şeklinde oluşuyor. Proje Te Yapı imzasıyla yükseliyor. Manisa Look Atılgan iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Çayırova iletişim!

Dumankaya İnşaat İzmit, Kocaeli, Gebze ve çevre illerde ev sahibi olmak isteyenler için dev bir projeye daha imza atıyor. Dumankaya Çayırova projesi iletişim bilgileri şöyle:

İzmir By Tower iletişim bilgileri!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilecek olan İzmir By Tower Orkide projesinin temeli 2015 'in ilk çeyreğinde atılacak. İzmir By Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mekan Atölyesi iletişim Haberi

Mekan Atölyesi iletişim

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.
Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
MİMARLIK FAALİYETLERİ VE MİMARİ DANIŞMANLIK FAALİYETLERİ a-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. b-Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. c-Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte...