04 / 05 / 2024

mekan tasarımı

mekan tasarımı

Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği’nden (SERKAP) gelen açıklamaya göre, porselen karoların doğal görünümlü modelleri kusursuz çizgileri ve renkleriyle mekan tasarımlarında ilk tercih olmaya devam ediyor…

Magna İç Mimarlık Ve Mekan Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magna İç Mimarlık Ve Mekan Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Ayşenur Kaydı ve Samet Kınık ortaklığında kuruldu.

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kağırhane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kaya tarafından kuruldu.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

İç mimarlarla online ev tasarımı 'icmekantasarimi.com'da!

İç Mimarlar Ahmet Yalçın ve Tolga Gürsoy’un kurucusu oldukları IMT İç Mekan Tasarımı ve Mimarlık A.Ş., icmekantasarimi.com ile tüm dünyada kabul görmüş “online tasarım” anlayışını Türkiye’de başlattı. Ev tasarımınızı online olarak iç mimarlarla yapabilirsiniz...

Eva Mekan Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eva Mekan Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Aydın tarafından kuruldu. 

Ada Mekan Tasarım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

Ada Mekan Tasarım Mimarlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Bahadur tarafından kuruldu.

Salt Bae Burger'in mekan tasarımını mimar Melkan Gürsel yapacak!

Nusret Gökçe'nin yeni açacağı Salt Bae Burger’in mekan tasarımını, dünyaca ünlü ödüllü mimar Melkan Gürsel yapacak.

WaterGarden, AVM tasarımına yeni bir soluk getiriyor!

İç mekan tasarımı Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch Mimarlık imzası taşıyan WaterGarden açık, yarı açık ve kapalı mekanlar arasındaki güçlü kurgusu ve yenilikçi yaşam merkezi konseptiyle AVM tasarımına yeni bir soluk getiriyor.

The Business Year: Slash Architects’ten doğa dostu ofis tasarımı!

İç mekan tasarımı Mimar Şule Ertürk Gaucher ve Mimar İpek Baycan öncülüğündeki Slash Architects imzasını taşıyan The Business Year Office, plaza hayatının dezavantajlarını, sıcak ve samimi detaylar ile doğa dostu bir tasarım kurgusunda eriterek, avantaja dönüştürüyor.

Legart Mekan Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Legart Mekan Tasarım Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fırat Erdoğan imzasıyla kuruldu.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başladı!

Şirket açıklamasına göre, Koçtaş'ın 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımcılığı bölümü öğrencilerinin bireysel ya da ekip olarak başvurabileceği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışmasının 7'ncisi başladı.

Gönye Proje Tasarım, Park Mavera tasarımı ile dikkat çekiyor!

İnşaat ve gayrimenkul yatırım şirketleriyle çözüm ortaklığı yapan Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal’ın iç mekan tasarımını üstlendiği Park Mavera Satış Ofisi, tasarım kurgusuyla dikkat çekiyor.

Pruva 34 iç mekan tasarımıyla ön plana çıkıyor!

Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal ortaklığındaki Gönye Tasarım’ın Pruva 34 projesi kapsamında tasarladıkları daire, projenin kimliğini tamamlayan ve yüksek standartlara sahip iç mekan tasarımıyla ön plana çıkıyor.

mekan tasarımı Haberi

mekan tasarımı

Kamusal alanlardan konut iç mekanlarına kadar çok farklı ölçeklerdeki mimari ve iç mimari projelere sınırsız tasarım özgürlüğü getiren porselen karolar, doğal taş, beton, ahşap ve mermer görünümleriyle zemin ve duvar kaplama sektörünün yükselen trendi oluyor. Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği (SERKAP), porselen karoların doğal görünümleriyle ıslak zeminlerin dışına çıkarak iç ve dış mekan tasarımlarında oldukça tercih edildiğini belirtti. Dayanıklılık ve ekonomik olma özelliklerinin yanı sıra uzun ömürlü kullanım sağlayan porselen karolar, zengin renk, desen ve doku seçenekleri sunuyor.

Ahşabın doğallığının seramiğe nakış gibi işlendiği porselen karolar, sıcaklık veren pastel renkleriyle ön plana çıkıyor. Göz alıcı tasarımlarıyla mekanlara ruh katan modeller, doğal ve yalın görüntüleriyle evlerinde ahşap dekorasyon tercih edenlerin vazgeçilmezi olmaya aday…

Sofistike mekan tasarımlarında doğanın gerçek bir yansıması olarak tercih...