20 / 05 / 2024

Meksika first ladysi Angelica Rivera

Meksika first ladysi Angelica Rivera

Meksika first lady’si Angelica Rivera, devletten ihale alan bir şirketin kendisine verdiği öne sürülen 7 milyon dolarlık malikaneyi 'Gizleyecek bir şeyim yok' diyerek satacağını açıkladı.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

First Republic Bank'ın iflası sonrası JPMorgan varlıkları satın alıyor!

First Republic Bank iflas ettikten sonra JPMorgan tarafından satın alınacak! Ayrıca, tüm müşteriler bankanın açılmasıyla birlikte paralarına erişebilecekler.

ABD hükümeti First Republic Bank’ı kurtarmak için harekete geçti!

ABD'li düzenleyici kurum Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), First Republic Bank'ın iflasını önlemek amacıyla aralarında JPMorgan ve PNC gibi isimlerin bulunduğu dev bankalardan teklif almaya başladı.

ABD’de banka krizinde yeni halka! Şimdi de First Republic Bank iflasın eşiğinde!

Signature Bank ve Silikon Vadisi Bankası’nın iflasından sonra ABD’de First Republic Bank da iflasın eşiğinde.  ABD’nin Federal Mevduat Sigorta Kurumu, iflası önlemek amacıyla dev bankalardan teklif istedi.

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Bengü ve Murat Öztürk ortaklığında kuruldu.

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Bitar tarafından kuruldu.

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Aydın tarafından kuruldu.

Migros’tan Money Kart ile First alışverişi yapanlar kazanıyor! 15 TL’lik alışveriş yap, Apple Watch kazanma şansı yakala

Migros’tan yeni bir kampanya haberi geldi. 15 Eylül – 30 Ekim 2022 tarihleri arasında Migros’tan Money Kart ile First markalı ürünlerden tek seferde 15 TL ve üzeri yapacağınız alışveriş 20 adet Apple Watch Series 7 akıllı saatten birini kazanma şansı sunuyor. 

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Beşar Carkas tarafından kuruldu.

First Class Otel icradan satılıyor! 37.2 milyon TL'ye...

Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum Mahallesi, Gevrek Mevkiinde yer alan ve 4672 ada 4 parselde kayıtlı First Class Otel icradan satılıyor...

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safa Al Najjar tarafından kuruldu.

Meksika Merkez Bankası'ndan Bitcoin açıklaması!

Meksika Merkez Bankası Başkanı Alejandro Diaz de Leon, Bitcoin'in yüksek risk barındırdığını dile getirerek, Bitcoin'i para birimi olarak görmediğini dile getirdi.

Turkey First Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey First Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Fahad Ul İslam tarafından kuruldu.

Meksika first ladysi Angelica Rivera Haberi

Meksika first ladysi Angelica Rivera

Meksika first lady’si Angelica Rivera, devletten ihale alan bir şirketin kendisine verdiği öne sürülen 7 milyon dolarlık saray yavrusu malikaneyi satacağını açıkladı.


Cumhurbaşkanı Pena Nieto ile evli olan eski dizi oyuncusunun evi, devletten ihale alan bir şirketin üzerinde görünüyordu; first lady ise henüz ödemesi bitmediği için şirket üzerinde kayıtlı olduğunu savunuyordu. Rivera, Mexico City’nin lüks bir semtinde bulunan malikâneyle ilgili olarak yayınladığı video duyurusunda, “Gizleyecek bir şeyim yok. Evle ilgili sözleşmede yer alan çıkarlarımı satma kararı aldım”...