24 / 07 / 2024

Mektebim Koleji yeni okulları

Mektebim Koleji yeni okulları

İnşaat, gıda, tekstil başta olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren Türk şirketleri, eğitimde de hedef büyüttü.Mektebim Koleji, Arap Yarımadası ile başlayacak olan yatırımlarını, daha sonra Türk Cumhuriyetleri ile sürdürecek.

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Doğa Koleji'nde mutlu son!

Doğa Koleji öğrencileri ve öğretmenleriyle bir araya gelen İTÜ Rektörü Prof. Dr. Karaca, ‘Yeni başarıların altına imza atacağız. İTÜ’nün desteği öğrencilerin arkasında’ şeklinde konuştu.

Doğa Koleji’nin kayyumu İTÜ mü olacak?

Doğa Koleji’nin satışında beklenen açıklama yapıldı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nin (İTÜ) kantin, havuz gibi taşınmazlarının işletmecisi İTÜ Vakfı, Doğa Koleji’nin yeni sahibi oldu...

Doğa Koleji'nin devriyle ilgili görüşmeler tamamlandı!

Doğa Koleji'nin devriyle ilgili konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Saçaklıoğlu: "Detaylı bilgilendirme, 14 Aralık 2019 Cumartesi günü yapılacaktır. Yeni sürecin, Doğa ailesine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bahçeşehir Koleji yedi yeni kampüs açacak!

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

Mektebim Okulları'ndan üniversite yatırımı!

204 okul 65 kampüsü bulunan Mektebim Okulları yeni yatırımlara odaklandı. Mektebim Okulları CEO’su Fuat Sancak, gelecek yıl üniversite yatırımları için çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Bahçeşehir Koleji Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi açılıyor!

Bahçeşehir Koleji, yeni açılacak olan Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi’ni düzenlediği lansman toplantısıyla tanıttı.

Mektebim Okulları FETÖ’nün okullarına talip!

Mektebim Okulları FETÖ ile mücadele sonucunda devralınan okullara talip oldu. Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, 60 yeni kampüs açarak mevcut istihdamı iki yıl içinde 15 bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Mektebim Okulları 1.8 milyar yatırımla 60 yeni kampüs açacak!

Mektebim Okulları 2 yılda 1.8 milyar yatırımla 60 yeni kampüs açacak. Mektebim Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko; "5 yıl sonra 150 kampus ve bir üniversiteye ulaşmış olacağız" dedi.

Bahçeşehir Koleji 2017'de 25 yeni kampüs açacak!

Eğitim yatırımlarıyla adından sıkça söz Bahçeşehir Koleji, 2016'da 2 bin kişinin istihdam sağladığı 20 yeni kampüs açtı. Bahçeşehir Koleji'nin bu yıl ki hedefi 350 milyon TL yatırımla 25 kampüs yapmak.

Mektebim Okulları'ndan 16 yeni kampüs!

Çağdaş ve modern eğitim ortamı sunan Mektebim, yatırımlarını anlatmak için basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda, yeni eğitim öğretim yılına 16 yeni kampüs kazandırılacağı belirtildi.

Mektebim Okulları iki yıl içinde 60 yeni okul açacak!

Mektebim, iki yıl içinde 60 yeni okul açacak. Mektebim Okulları Kurucusu Kalko "1.5 milyar TL yatırım yaptık. Bu yıl 2 bin 500 yeni istihdam sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Mektebim Koleji yeni okulları Haberi

Mektebim Koleji yeni okulları

İnşaat, gıda, tekstil başta olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren Türk şirketleri, eğitimde de hedef büyüttü.


Yurt içinde dört yılda 27 kampüste 69 okul açan Mektebim Koleji, Arap Yarımadası ile başlayacak olan yatırımlarını, daha sonra Avrupa ve Türk Cumhuriyetleri ile sürdürecek. Mektebim Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, Türk eğitim modelini dünya modeli haline getirmeyi planladıklarını, bu sebeple okul sayılarını hızla artıracaklarını söyledi. 2 Eylül'de sona erecek özel okul teşvikleri hakkında görüşlerini dile getiren Kalko, “Geçen yıl teşvik mekanizması minimum sorunla atlatıldı. Enteresandır, yeterince talep olmadığı için başvuran herkese verildi. Bu da halkta ciddi bir uyanmaya sebep oldu. Talep artışından dolayı bu yıl okullarda bir yığılma olacağını tahmin ediyorum. Bu yıl 260 bin öğrenciye daha destek verilecek. Artık özel okullar...