06 / 05 / 2024

Mektebim Koleji

Mektebim Koleji

İnşaat, gıda, tekstil başta olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren Türk şirketleri, eğitimde de hedef büyüttü.Mektebim Koleji, Arap Yarımadası ile başlayacak olan yatırımlarını, daha sonra Türk Cumhuriyetleri ile sürdürecek.

Mektebim Koleji Sinpaş Marina Ankara Kampüsü'nü kuruyor!

Mektebim Koleji'nin, Sinpaş Yapı'nın Ankara projelerinden Marina'nın içerisinde yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulacak akıllı kampüs projesi hayata geçiyor.

MEB'den Doğa Koleji açıklaması!

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) Doğa Koleji ile ilgili yazılı açıklama geldi. Açıklamada, "Söz konusu eğitim kurutumunda yaşanan finansal sorunun yol açtığı sıkıntıları ilgili kanun ve yönetmeliklerin verdiği imkan ve yetkiler dahilinde çözmek için gerekli her türlü tedbiri almaktadır" ifadeleri

Doğa Koleji satıldı mı?

Doğa Koleji satılmadı. Okullar rezil durumda. Maaşlar ödenmiyor. Öğretmenler de çalışanlar da perişan. Öğrenciler ve velileri şaşkın.

Doğa Koleji'nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Türkiye'de devlet okullarından sonra en büyük okul ağına sahip olan, en fazla öğrenc ve öğretmen sayısına sahip Doğa Koleji’nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Doğa Koleji'nin sahiplerine 240 milyon liralık icra takibi!

Doğa Koleji'ni 2016'da Metal Yapı Konut'un sahibi Ömer Saçaklıoğlu almıştı. Türkiye'de 123 kampüsü olan Doğa Koleji'nin sahipleriyle ilgili Temmuz 'da icra takibi başlatıldı. Üç ayrı icra takibinin tutarı 240 milyon lira seviyesine ulaştı.

Kocaeli Yediiklim Koleji binası 21.5 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Bahçecik Mahallesi 584 ada 2 parsel, 1859 parsel ve 3251 parselde yer alan Özel Yediiklim Koleji binasını 21 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Doğa Koleji dördüncü kez satışa çıktı!

Doğa Koleji'nin dördüncü kere satış sürecine çıkarıldı. Doğa Koleji'ne talip olanlar arasında Süzer Grubu'da yer alıyor. Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, konu ile ilgili “Pazarlıklar devam ediyor. Olmama ihtimali de büyük” diye konuştu...

Altunizade Doğa Koleji binası 93.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İl, Üsküdar İlçe, Altunizade Mahallesi 1139 Ada 16 Parselde yer alan Doğa Koleji binasını 93 milyon 750 bin TL'ye icradan satıyor...

Doğa Koleji Acıbadem Bilim Okulu 93.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Üsküdar'da yer alan Doğa Koleji Acıbadem Bilim Okulu 93 milyon 750 bin TL bedelle satışa çıkarıldı.

Bahçeşehir Koleji Muş 1071 kampüsü hizmete açıldı!

Bahçeşehir Koleji tarafından 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Muş 1071 kampüsü açıldı.

Bahçeşehir Koleji yedi yeni kampüs açacak!

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

Özel Çağla Koleji’nin binasının tahliyesi ertelendi!

Kira ödemesindeki iki aylık gecikme nedeniyle boşaltılmasına karar verilen Özel Çağla Koleji’nin binasının tahliyesi ertelendi.

Doğa Koleji Giresun kampüsü açılıyor!

Doğa Koleji Giresun kampüsü 2019-2020 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye hazırlanıyor. Gelecek eğitim yılında eğitim verecek olan Giresun kampüsünün tanıtımını gerçekleştirdi.

Mektebim Okulları yedi pilot bölgede kampüs açacak!

Mektebim Okulları, STEM alanında güçlü bir adres olma hedefiyle UNESCO ile işbirliğine gitti.  Bu doğrultuda Türkiye’de yedi pilot bölgede en az bir kampüs açmayı planlıyor.

Mektebim Koleji Haberi

Mektebim Koleji

İnşaat, gıda, tekstil başta olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren Türk şirketleri, eğitimde de hedef büyüttü.


Yurt içinde dört yılda 27 kampüste 69 okul açan Mektebim Koleji, Arap Yarımadası ile başlayacak olan yatırımlarını, daha sonra Avrupa ve Türk Cumhuriyetleri ile sürdürecek. Mektebim Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, Türk eğitim modelini dünya modeli haline getirmeyi planladıklarını, bu sebeple okul sayılarını hızla artıracaklarını söyledi. 2 Eylül'de sona erecek özel okul teşvikleri hakkında görüşlerini dile getiren Kalko, “Geçen yıl teşvik mekanizması minimum sorunla atlatıldı. Enteresandır, yeterince talep olmadığı için başvuran herkese verildi. Bu da halkta ciddi bir uyanmaya sebep oldu. Talep artışından dolayı bu yıl okullarda bir yığılma olacağını tahmin ediyorum. Bu yıl 260 bin öğrenciye daha destek verilecek. Artık özel okullar...