17 / 07 / 2024

Mekü İnşaat

Mekü İnşaat

Mekü İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Engin Küskün ve Nihat Yuvacı ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da kuruldu.

Mek Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mek Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Kaçmaz, Hüseyin Kaçmaz ve Murat Sincar ortaklığında kuruldu.

Mek Toptan Alüminyum İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mek Toptan Alüminyum İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Caner Karasoy tarafından kuruldu. 

Mek Teknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mek Teknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Karataş tarafından kuruldu.

Mek Girişimcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mek Girişimcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Emre Kabahor tarafından kuruldu.

Mek Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mek Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Okur tarafından kuruldu.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Koronavirüs, (inşaat firmaları için) E-Dönüşüme geçmek için köprüden önceki son çıkış olmasın?

Sosyolog Faruk Özcan, müteahhitlik sektörünü değerlendirdi; Özcan, "Korona günlerinde inşaat ve müteahhitlik için öncelikle almamız gereken birinci ders: İnşaat sektörü için e-dönüşüm artık bir tercih değil, zorunluluktur. Buna da satış ve satınalma ile başlanabilir."  dedi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün yasaya ihtiyacı var!

Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Pala, inşaat sektöründe canlılığı korumak ve darboğazın önüne geçmek adına bir takım tedbirler alınması gerektiğini ve sektörün öncelikli olarak tam teşekküllü bir yasaya ihtiyacı oldupunu söyledi.. 

Mek Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mek Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Koyun imzasıyla kuruldu.

Mekü İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekü İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Engin Küskün ve Nihat Yuvacı ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da kuruldu.

Mek Proje Mühendislik İnşaat Tesisat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mek Proje Mühendislik İnşaat Tesisat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sakine Şahin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da kuruldu.

Osman Amca: Tüm inşaat sektörünün acil önlem alması şart!

İnşaat Taşeronları Birliği, inşaat yıkılmalarının önüne geçmek için tüm inşaat sektörünün acil önlem almasının kaçınılmaz olduğuna vurgu yaptı..

Mekü İnşaat Haberi

Mekü İnşaat


Mekü İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Engin Küskün ve Nihat Yuvacı ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da kuruldu.


Mekü İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...