03 / 05 / 2024

melek günerin düğünü

melek günerin düğünü

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Melek Güner ile Furkan Akman dünya evine girdi. Melek Güner ile Furkan Akman'ın düğünü bugün gerçekleşti.

Emlakkulisi.com Haber Müdürü Melek Güner evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Melek Güner ile Furkan Akman dünya evine giriyor. Çiftin düğünü 24 Mayıs 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

İstanbul’un kentsel dönüşüm planı belli oluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’un kentsel dönüşüm planını aralık ayında kamuoyuyla paylaşacak. Önce yüksek riskli ve riskli sınıfta yer alan yaklaşık 600 bin yapı dönüştürülecek. Daha sonra ise yapıların ömürlerine göre dönüşüm planlaması yapılacak.

Kentsel dönüşümde kritik detay: Ödeme gücü olmayan dar gelirlilerin konutlarına devlet ortak olacak! 

Kentsel dönüşüm yasasında yapılan düzenlemeye göre; dönüşüm için 'ödeme gücü olmayan dar gelirli ve yoksul kişilerin evlerine devlet 'paylı mülkiyet esaslarına göre' ortak olabilecek. Peki bu sistem nasıl işleyecek? İşte ayrıntılar...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı dönüşümü hızlandıracak: Her bölgenin özelliğine göre dönüşüm yapılmalı!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, Kentsel Dönüşüm Başkanlığının kurulmasının çok önemli bir adım olduğuna dikkat çekerek, bu şekilde sürecin hızlanabileceğini belirtti. Ayrıca, her bölgeye özel dönüşüm yapılması gerektiği belirtildi.

Milano'da ortaya çıktı! PEUGEOT 9X8 Hypercar’ı görenler dönüp bir daha baktı! Gözlerinize inanamayacaksınız

PEUGEOT 9X8 Hypercar’ın sanatçı J. Demsky ile iş ortaklığı sonucunda ortaya çıkan yeni görsel tasarımı, ilk kez Milano Tasarım Haftası’nda insanların beğenisine sunuldu. Görenler otomobilden gözlerini alamazken bir bakan dönüp bir daha baktı. İşte detaylar..

Gümüş bugün kaç lira? 11 Mart 2022 gümüş fiyatları!

Gümüş, dün güne 12,35 liradan başlarken, Antalya zirvesi sonrasında yukarı yönlü hareket ederek 12,74 liraya yükseldi. Peki gümüş bugün kaç lira oldu?

Rusya Ukrayna savaşı gümüşü vurdu! Gümüş düşüşe geçti...

Gümüş dün, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne düşüşle başlayan gümüş kapanışta kaç lira oldu?

Gümüş bugün neden düştü? İşte 25 Şubat 2022 gümüş fiyatı!

Gümüş dün, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne düşüşle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor. İşte 25 Şubat 2022 gümüş fiyatı...

Düğün salonları işletmecilerinden kira stopajı vergisi açıklaması!

Bir yıldır faaliyet gösteremeyen düğün davet mekanlarının işletmecileri iflasın eşiğine geldiklerini belirtti ve "Artık yeter" dedi. İşletmeciler, 2021 yılı sonuna kadar düğün davet salonlarından kira stopajı vergisinin alınmamasını talep etti.

2020'de Türkiye'nin gündemi kentsel dönüşüm olacak!

2020'de Türkiye’nin ve inşaat sektörünün gündemi dönüşüm olacak. Bu sürecin doğru işlemesi için fırsatçı müteahhitlerin önüne geçilmesi gerektiğini söyleyen İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, “Müteahhidin hatası yüzünden can kaybı varsa bu kasıtlı ölüme sebebiyet sayılsın.” dedi.

Tarihi Kemeraltı Çarşısı TARKEM ile dönüşecek!

İzmirli 116 iş insanı tarafından hayata geçirilen TARKEM, Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nı eski günlerine dönüştürecek. Projenin fikir babası Uğur Yüce, şehrin kaderini değiştirecek TARKEM projesinin detaylarını paylaştı.

Kentsel dönüşümde yeni eylem planı!

Yeni hazırlanan eylem planına göre, dönüşümler acil olanlar, sanayi ve tarihsel alanlar olarak 3 bölümde gerçekleştirilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hisseli parseller müstakil parsele dönecek. Mülkiyet sorunu çözülecek” dedi.

Kentsel dönüşümde müjde geldi!

Kentsel dönüşüm yasası kapsamında satışı yapılan gayrimenkuller için  tapu harcı alınmayacak. Yeni düzenlemeye göre, dönüşüm uygulamaları teşvik edilecek.

Kocasinan Ziya Gökalp dönüşüm projesinde sona gelindi!

Kocasinan Belediyesi tarafından yürütülen Ziya Gökalp Mahallesi'ndeki Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında sona yaklaşılıyor.

melek günerin düğünü Haberi

melek günerin düğünü

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Melek Güner, Furkan Akman ile evlendi.


27 Nisan 2013 tarihinde nişanlanan Melek Güner ile Furkan Akman'ın düğünü bugün saat 20:00'da Bahçelievler Haznedar Güneş Düğün Salonu'nda gerçekleşti.


Emlakkulisi.com ailesi olarak Haber Müdürümüz Melek Güner'i tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...