24 / 07 / 2024

melen suyu çalışmaları ne zaman bitecek

melen suyu çalışmaları ne zaman bitecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İSKİ Genel Müdürlüğü’ nün 4 milyar 762 milyon TL’ lik 2014 yılı bütçesini onayladı. Bütçenin yaklaşık 2 milyar TL’ si yatırımlara ayrıldı....

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Manisa Örnekköy'de altyapı çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında içme suyu şebekesini tamamen yenilediği Alaşehir Örnekköy Mahallesine sağlıklı bir kanalizasyon hattı kazandırmak için çalışmalarına başladı.

Manisa'nın kent çalışmaları devam ediyor!

Manisa'nın Turgutlu Mimar Sinan Caddesi’nde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları devam ediyor.

Manisa Büyükşehir ek hizmet binasında çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, içme suyu arıza ekipleri ile sayaç laboratuvarının taşınacağı Manisa hali yanındaki binadaki çalışmaları inceledi.

Antalya Karasu Projesi'nin ikinci etap çalışmaları başladı!

Antalya'daki Karalar, Ilıca, Kızılgüney ve Yeniköy mahallelerinin 30 yıllık içme suyu sorununu ortadan kaldıracak “Karasu Projesi”nin ikinci etap çalışmaları başladı.

Kula Dereköy'deki altyapı çalışmalarında sona gelindi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

Şanlıurfa Bozova'da altyapı çalışmalarına ağırlık verildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bozova ilçesinde yaptığı alt yapı ve üst yapının yanında atık su ve içme suyu tesisleri ile ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa'da içme suyu hattı yenileme çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Örselli Mahallesi’nin kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından, mahallenin içme suyu şebekesini de değiştirerek vatandaşlara daha sağlıklı su temin ediyor.

Elazığ Arıcak'ta alt ve üstyapı çalışmaları yapılıyor!

Arıcak Belediyesi tarafından başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Arıcak ilçesinde devam eden içme suyu hattı değişimi çalışmalarının ardından çevre düzenlemesi ve kilitli parke taşı döşemesi kapsamında çalışmalar yapılıyor.

Manisa Gökçukur’un altyapı yenileme çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesinin Gökçukur mahallesinde yürütülen kanalizasyon ve içme suyu şebeke hatlarını yenileme çalışmalarını tamamladı.

Düzce Melen Su Park'ın altyapı çalışmalarında sona gelindi!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in bizzat takip ettiği Düzce’nin vizyon projesi Melen Su Park’ın 1. Etabında başlatılan çalışmalar kapsamında alt yapı ve hafriyat düzenleme işlemleri tamamlanıyor.

Şanlıurfa Siverek'te altyapı çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa ve tüm ilçelerinin altyapısında büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirerek uzun ömürlü çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in içme suyu sorunu çözmek için ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kırklareli su arıtma tesisinin revizyon çalışmaları tam gaz!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, içme suyu arıtma tesislerinde süren tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Kesimoğlu, ''Kırklareli’nin bu çalışma ile 30 yıl su ile alakalı sorun yaşamayacak'' dedi.

melen suyu çalışmaları ne zaman bitecek Haberi

melen suyu çalışmaları ne zaman bitecek


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, bağlı kuruluşlardan İSKİ Genel Müdürlüğü’nün 4 milyar 762 milyon TL’lik 2014 yılı bütçesini ve performans programını onayladı. İBB Meclisi 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet’in yönettiği toplantıda bütçeyi Meclis Üyelerine sunan İSKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Demir, 2014 yılı bütçesinin 4 milyar 762 milyon TL olarak belirlendiğini ve bütçenin 1 milyar 930 milyon TL’sini yatırımlara ayırdıklarını söyledi.


İçmesuyu ve atıksu hizmetlerini çevre ve insan sağlığını esas alarak etkin, verimli ve kaliteli şekilde yürütmeyi kendine misyon edinen İSKİ’nin İstanbullulardan temin ettiği su bedellerini, su ve atıksu yatırımları olarak geri kazandırdığına dikkat çeken Prof. Dr. Ahmet Demir, “İstanbulluların temizsu ve atıksu hizmetlerinden 7 gün 24 saat kesintisiz olarak faydalanabilmesi için tüm personelimizle mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız. Şunu...