15 / 05 / 2024

Melih Dilşen

Melih Dilşen

Vedi İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Cem Dilşen, Melih Dilşen tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Şubat'ta Osmanbey, Şair Nigar Sokak'ta kuruldu.

Türkiye'de diploma denkliği almak isteyen öğrenciler dikkat: Artık dil belgesi zorunlu

Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olan öğrencilerin Türkiye'deki denklik işlemlerinde artık dil belgesi şartı bulunuyor. Özellikle öğrencilerin mezun oldukları üniversitelerin en az 3 uluslararası sıralama kuruluşunun listesinde ilk 400 içinde yer alması gerekecek. İşte detaylar..

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Melih Gökçek: Ankapark dünyanın en ucuza mal olan parkı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark’ı Disneyland ile kıyaslayarak, dünyanın en ucuza mal olan parkı olduğunu belirtti...

Melih Bulu: Sağlık alanında teknopark kuracağız!

İstinye Üniversitesi, sağlıkta Türkiye'nin en rekabetçi üniversitesi olmayı hedefliyor. Rektör Prof. Dr. Melih Bulu, "Sağlık mühendisliği ağırlıklı bir teknopark kuracağız. Burada üretilen cihazları, teknolojileri ve yerli ilaçları dünyaya satacağız" diyor.

Melih Tavukçuoğlu: İstanbul'da yabancıya konut satışı yüzde 147 arttı!

AYİDER (Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği) Başkanı Melih Tavukçuoğlu konut sektöründe yaz aylarındaki hareketliliği değerlendirerek İstanbul’da geçen yılın aynı dönemine göre yabancıya konut satışında yüzde 60’lik bir artış olduğunu açıkladı. 

Melih Gökçek: Asbest ile ilgili binada en ufak bir işlem yapılmadı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: "Asbest ile ilgili binada şu anda en ufak bir işlem yapılmadı. Yıkılan enkazlar, içinde hiçbir boru olmayan yandaki binanın molozları. İnsanları yalan söyleyerek paniğe sevk eden odalar mahkemede hesap verecek" dedi.

Melih Gökçek: En zengin kentimizi yeni projelerle geliştireceğiz!

Başkan Gökçek, ideolojik meslek odaları ve muhalefete rağmen Ankara'da 22 yılda hayata geçirilen rekor projeleri tweetledi. Gökçek "En zengin kentimizi yeni projelerle daha da geliştireceğiz" dedi.

Melih Meriç: Sorunların çözümünde STK'ların önemi büyük!

Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun'u makamında ziyaret eden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi olan Şehitkamil ilçesinin sorunları ve çözüm yollarını konuştular.

Melih Meriç: Arsa fiyatları yerinde sayıyor!

Sanayide gizlenmeye çalışılan ama her geçen gün sayıları artan krizin, şimdi de inşaat sektörüne sıçrayabileceği yolundaki kuşkular artıyor. İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Melih Meriç, inşaat sektörüyle ilgili karamsar konuştu.

Melih Gökçek 2014’ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dünya Gazeteciler Derneği tarafından da “2014’ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi. “2014 Medya Oskarları Ödül Töreni” Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı.

Melih Gökçek'e En İyi Başkan Ödülü!

Melih Gökçek, "2014'ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı" seçildi. Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu'nda yapılan törende Gökçek'in ödülünü, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Recep Tekcan aldı.

Dünya'nın en büyük 4. hastanesi Ankara'ya inşa edilecek!

Ekonomi Kulübü’nün konuğu olan Melih Gökçek Arap işadamlarından içinde tıp, diş ve eczacılık fakültelerini barındıran dünyanın en büyük 4. hastanesinin Ankara’ya kurulmasının sözünü aldığını belirtti...

Melih Gökçek Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi!

Buhara Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “5. Buhara Medya Ödülleri”nde, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi.

Melih Dilşen Haberi

Melih Dilşen

Vedi İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Cem Dilşen, Melih Dilşen tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta kuruldu. 


Vedi İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat ve taahhüt işlerini gerçekleştirmek.


Vedi İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi adres: Osmanbey, Şair Nigar Sokak, No:57...