03 / 05 / 2024

Melih Gülhan Kızılkaya

Melih Gülhan Kızılkaya

Arktour Travel Seyahat Aceb ve Ticaret Limited Şirketi, Melih Gülhan Kızılkaya ve Lıyakat Mubarak Nımachwala ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Esenyurt, Piri Reis Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Kardeşler arasında miras paylaşımı! Kız ve erkek çocuklar arasında miras nasıl paylaştırılır? 

Miras anlaşmazlıklarında yapılacak olan kurallar kardeşler arasında nasıl paylaşılacağı merak edilen konular arasında. Buna göre, kız ve erkek çocuklar arasında miras payı farkı var mıdır? Nasıl paylaşım olur? İşte haberlerin ayrıntıları...

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kızılkaya tarafından kuruldu.

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 sermaye bedeli ile Serdal Kızılkaya tarafından kuruldu.

Güven Kızıldağ İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kızıldağ İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Kızıldağ tarafından kuruldu. 

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Metrosu'nun Kızılay istasyonu yapımıyla eş zamanlı olarak minibüs duraklarının da yeraltına alınması projesine itiraz eden Ankara Mimarlar Odası’na, "Bence siz, anlamadığınız işe bulaşmayın" diye tepki gösterdi.

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na yanıt!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Metrosu’nun Kızılay İstasyonu yapımıyla eş zamanlı olarak Güvenpark’taki minibüs duraklarının da yer altına alınması projesine itiraz eden Ankara Mimarlar Odası’na cevap verdi.

Melih Gökçek: Kentsel dönüşümde bir numarayız!

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kentsel dönüşüm projelerinde tartışmasız Türkiye'de bir numara olduklarını, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bazı konularda dünyadaki ve Türkiye'deki belediyeler içerisinde tartışmasız bir numara olduğunu belirtti.

Ankara Gölbaşı Kızılcaşar park alanı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesi Kızılcaşar Mahallesi'nde Park Alanı tanımlı alana ilişkin olarak hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Melih Gökçek: Dönüşüm projelerinde 1 numarayız!

“Başkan Gökçek Gençlerle Buluşuyor, Ankara’yı tartışıyor” programının son gününde “Kentsel Dönüşüm Projeleri” ele alındı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dönüşüm projelerinde Türkiye’de bir numara olduklarını söyledi.

Melih Gökçek, ODTÜ'den yeni yol istiyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Gelin bakalım ODTÜ’den alabilirseniz alın. İnşallah ODTÜ okey der. Bu konuda beni hep mahcup etmediler, inşallah mahcup ederler de açarız yolu” dedi.

Ankara Kızılcahamam'a Jeopark Tanıtım Müzesi yapılacak!

Kızılcahamam Belediyesi'nin yapımına başlanacak olan Jeopark Tanıtım Müzesi için zemin etüdü yapıldı. Güney, Kızılcahamam’ın geleceğine atacak olan projelerden bir tanesi için daha çalışmaları başlatmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Ankara Kızılcahamam'da sondaj çalışmaları başladı!

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kızılcahamam Belediyesi işbirliği ile MTA 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Kızılcahamam Üçbaş Mahallesi Arpa Çukuru Mevkisi'ndeki sondaj çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Melih Gülhan Kızılkaya Haberi

Melih Gülhan Kızılkaya

Arktour Travel Seyahat Aceb ve Ticaret Limited Şirketi, Melih Gülhan Kızılkaya ve Lıyakat Mubarak Nımachwala ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Esenyurt, Piri Reis Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu. 


Arktour Travel Seyahat Aceb ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Seyehat acenteleri kununu uyarınca acentelik belgesi almak,yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyehat acentaları kurabilir ve devir alabilir,daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubesi olabilir,işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir.gezi turları düzenleyebilir başka seyehat acentaları tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir,bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir.yolcu taşımacılık tur ve rehperlik hizmetleri, ulaşım,konaklama ve danışmanlık hizmetleri yapabilir,kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerinin rezervasyonunu yapabilir bilet satın alabilir ve satabilir.  b.  Her türlü gemi ve...