19 / 05 / 2024

Melik Veysel Okşul

Melik Veysel Okşul

Art Ege Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kazanan, Melik Veysel Okşul tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Aralık'ta Bahçelievler'de kuruldu

Prof. Dr. Veysel Ulusoy'dan çok çarpıcı dolar kuru tahmini geldi: 'Her durumda sonuç vahim'

Prof. Dr. Veysel Ulusoy resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dolar kuru ile ilgili çok çarpıcı bir değerlendirme yaptı. Veysel Ulusoy paylaşımında "Her durumda sonuç vahim" ifadelerini kullandı.

Veysel Tiryaki: Daha güzel bir Altındağ için çalışıyoruz!

Ankara’nın tarihi ilçesi Altındağ’ın Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, görevi süresince yapılan işlerle ilçenin algısının tamamen değiştiğini söylüyor. Tiryaki, başkente yakışır bir Altındağ arzuladığını ve bu konuda çok yol aldıklarını belirtiyor..

Veysel Tiryaki: Çarpık yapılaşmaya izin vermeyeceğiz!

Altındağ Müteahhitler Derneği’ni kabul eden Başkan Veysel Tiryaki, ilçede çok sayıda kentsel dönüşüm çalışmasına imza attıklarını hatırlatarak Altındağlı vatandaşların daha rahat yaşam alanlarına kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını aktardı.

Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi yenileniyor!

Beylikdüzü’nde kültür sanat adına hizmet veren alanlar yenileniyor. Açıldığı günden bu yana birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi baştan aşağı değişiyor.

Veysel Eroğlu en çok tesis açan bakan ünvanına sahip!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Eskiden temel atılırdı, temel unutulur giderdi. Bir gölet 22 yılda biterdi. Arkadaşlar biliyor işte. Şimdi temel atıyoruz, açılışın sadece tarihini değil saatini, dakikasını da veriyoruz." dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Kütahya'ya 21 yeni yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlığı döneminde kentte çok sayıda yatırım yapıldığını hatırlatarak, Kütahyalılar için 21 yeni yatırımın müjdesini verdi.

Veysel Eroğlu: Mikro HES projelerine izin yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hidro elektrik santrallerine (HES) yönelik izinler konusunda planlı çalışma yaptıklarını söyledi. Eroğlu, çok sayıda mini HES projesini geri çevirdiklerini dile getirdi.

Sivas Şarkışla'ya Aşık Veysel Müzesi yapılacak!

Sivas'ın Şarkışla ilçesinin Sivrialan köyündeki Aşık Veysel Müzesi'nin daha küçük bir benzeri, dünyaca ünlü halk ozanını daha çok kişiye tanıtmak amacıyla ilçe merkezine de yapılacak.

Veysel Eroğlu: Yeşil Yol Projesi'nde mevcut yol genişletiliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yeşil Yol Projesi'ne ilişkin, "Bu ormandan geçmiyor. Yeşil Yol'un ormandan geçen kısmı çok cüzi miktarda ve 13 ağaç kesilmiş. Orada çok geniş otoban falan yapmıyoruz, mevcut yolu genişletiyoruz" dedi.

Veysel Eroğlu projeleri değerlendirdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti iktidarı öncesinde Türkiye'de su konusunda ciddi sorun yaşandığını anımsatarak, "12 yıl önce birçok şehirde su yoktu. 76 şehrin su problemini çözdük" dedi.

Veysel Eroğlu: İzmir'e 30 milyar lira yatırım yaptık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'de büyük bir potansiyel olduğunu belirterek, "İzmir için çok büyük düşünüyoruz, İzmir dünyanın incisi olacak" dedi.

Veysel Bakgör: Konutta standartlar değişti!

Bursa'nın çok geniş evlerden sıyrılmaya başladığını ifade eden Veysel Bakgör, artık standartları ve donanımı iyi olan konutların tercih edildiğini kaydetti..

Akyurt Fuar Alanı inşaatına çok yakında başlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Akyurtlu sanayici ve iş adamlarına Melikşah’a termal tesis yapmaları konusunda çağrıda bulundu. Başkan Gökçek, “Akyurt Fuar Alanı inşaatına çok yakında başlanacak. " dedi..

Melik Veysel Okşul Haberi

Melik Veysel Okşul


Art Ege Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kazanan, Melik Veysel Okşul tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Aralık'ta kuruldu. 


Art Ege Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Art Ege Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket, adres: Bahçelievler, Çamlık Caddesi, Begonya Sokak,...